Home » Currently Reading:

Qui som


QUATRETONDA INFORMACIÓ tracta de ser una plataforma de comunicació a tots els àmbits per al nostre poble, fet pel veïns per al poble de Quatretonda. El primer objectiu d’aquest projecte és fer arribar la informació  sobre el nostre poble als ciutadans que ens visiten, així com donar cobertura mediàtica a tots aquells clubs, associacions, col·lectius, partits polítics, sindicats, comerços, persones,…  que vulguen participar en el projecte.

Aquest portal està obert a tot el món, on no té cabuda la censura, on qualsevol des de la seva humiltat pot dir la seva.

QUATRETONDA INFORMACIÓ, pretén enfocar l’actualitat a pesar de ser un projecte sense ànim de lucre, des d’un punt de vista professional. Reflectint a Internet tots els successos, informació i quefers de la nostra localitat, així com recollint notícies comarcals i generals amb cert interés per a Quatretonda.

Entenem Internet com un canal obert amb els ciutadans que permet portar la informació i interactuar a una enorme velocitat, creant espais de debat i discussió.

COM POTS PARTICIPAR?

  • Pots escriure comentaris a cada notícia que es publica i a l’apartat de fòrums mensuals, en aquest cas no cal que et registres.
  • Pots donar-te d’alta com a col·laborador i redactar les teves pròpies publicacions, per això has d’entrar a l’apartat de “inicia sessió” i registrar-te. Una vegada registrat podràs accedir a la plataforma i d’es d’ahí escriure la teva publicació.
  • Pots enviar un correu a Quatretondainformacio@quatretondainformacio.com amb el teu escrit i aquest serà publicat amb la major brevetat possible.
  • Pots utilitzar els botons de les xarxes socials que estan presents a cada notícia, per compartir qualsevol publicació que trobes a QUATRETONDA INFORMACIÓ.
  • No oblides que ens pots trobar a:

                                    Facebok

                                    Twitter

Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)