Home » Locals »Totes les categories » Llegint actualment:

Demà Quatretonda també dirà #RTVVnoestanca

14/11/2013 Locals, Totes les categories Sense comentaris

rtvv

 

Les concentració tindrà per lema “Si tanquen RTVV, el meu poble ni es veu ni té veu”, serà de 5 minuts i tindrà lloc lloc demà divendres 15 de novembre, a les 12 del migdia, davant de l‘ajuntament.

La concentració ha estat convocada pel Comité d’Empresa de RTVV, amb el suport dels sindicats CCOO, Intersindical,; UGT, CGT, CSIF, USO i dels partits PSPV-PSOE, Compromís i EUPV convoca concentracions a tots els municipis, també a Quatretonda en contra del tancament de RTVV.

Les concentracions finalitzaran amb la lectura d’un manifest on es resalta el valor de la ràdio i la televisió públiques per fomentar l’ús social del valencià. També s’apunta que el tancament de RTVV és un atac a la vertebració territorial i l’autoestima dels valencians. El text conclou que “tancar RTVV és fer invisibles els pobles, la seua actualitat, la seua realitat,les seues festes, la seua cultura i les seues aportacions al projecte col.lectiu del que formem part” .

Per fer visibles les concentracions de cada poble o ciutat, els convocants animen als participants a fer fotografies i enviar-les a la redacció d’informatius de Nou (informatius@rtvv.es ). També, es convida a usar les xarxes socials durant tot el dia per difondre les imatges de cada població amb l’etiqueta #elmeupobleaRTVV . D’esta manera, tots aquells que per qualsevol raó no puguen participar físicament en les concentracions, podran fer-ho virtualment per Twitter o Facebook.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)