Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

L’Ajuntament sol·licita declarar BIC les Danses de Quatretonda

27/01/2016 CAP, Locals Sense comentaris

Aquest dilluns s’ha celebrat el primer plenari de 2016. En esta sessió s’ha aprovat l’Ordenança reguladora de preus públics per a la prestació de serveis i la realització d’activitats municipals. En aquest punt el PP es va abstindre i va criticar que es plantege cobrar als veïns que facen us de la pista de Pàdel. Jordi Nadal, regidor d’esports, va explicar que aquesta mesura es planteja per dos motius, el primer perquè el cost del manteniment de la pista de padel és més elevat que el de qualsevol altra instal·lació esportiva i que, de fet, a tots els pobles veïns amb aquestes instal·lacions es paga per l’accés. A més a més, considera que no es pot deixar la porta oberta ja que, per experiència, es podria fer malbé la pista per incivisme. També va aclarir que es farà un sistema per poder reservar la pista i que s’havia convocat una reunió en tots els aficionats a aquest esport per plantejar i posar-se d’acord en com gestionar la reserva de les pistes. Nadal també va manifestar que considerava que els preus eren barats i poc més que simbòlics, ja que tot i que el preu d’una partida única puga semblar car (10€), es preveu que la gent utilitze els bons de  5 i 10 partides que valdran 20€ i 30€ respectivament.

El segon punt del plenari va ser la sol·licitud d’adhesió a l’Acord contra la Pobresa Energètica que es va aprovar però també amb l’abstenció del Partit Popular. Podeu consultar més informació respecte a aquest tema a l’entrada Quatretonda s’adhereix al Pla del Consell contra la Pobresa Energètica. El PP també es va abstindre en la moció de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies sobre la crisi de refigiats sirians on es demanava a l’Estat Espanyol i a la Unió Europea que prengueren més mesures per a sol·lucionar la situació dels demandants d’asil sirians.

Un punt de consens va ser la moció, presentada des de la Regidoria de Cultura, per a sol·licitar a la Conselleria que es declaren les Danses Populars de Quatretonda  Bé Immaterial d’Interès Cultural o de Rellevància Local, la qual va ser aprovada per unanimitat.

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)