Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

Quatretonda s’adhereix al Pla del Consell contra la Pobresa Energètica

25/01/2016 CAP, Locals Sense comentaris

El departament de Benestar Social gestionarà les ajudes per a evitar els talls de servei de subministrament d’energia i els desnonaments.

L’Ajuntament de Quatretonda s’ha adherit, amb els vots a favor de Compromís i el PSOE i l’abstenció del PP, als acords de col·laboració impulsats des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori amb les empreses subministradores d’energia, per a evitar el tall del subministrament d’electricitat, aigua i gas a famílies en situació d’exclusió social i vulnerabilitat econòmica. L’adhesió també comporta ajudes per a poder atendre el pagament del lloguer a les famílies que s’han vist privades de la propietat del seu habitatge habitual o han sigut desnonades per no atendre els pagaments i que, havent accedit a un lloguer, no tenen capacitat econòmica per afrontar el pagament de la renda.

El departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Quatretonda s’encarregarà d’avaluar la situació de les famílies que demanen aquestes ajudes per a acordar si compleixen els requisits per a ser-ne beneficiàries. Serà el mateix Ajuntament el que es farà càrrec dels imports corresponents davant les empreses de gas, aigua i electricitat, i també en el cas dels lloguers per a evitar que les famílies arriben a ser desnonades. Aquestes quantitats que avance l’Ajuntament posteriorment se li reemborsaran per part de la Conselleria.

Les persones i famílies que podran accedir a aquestes ajudes convocades són les que tinguen residència habitual a Quatretonda, que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica i, en el cas de pobresa energètica, que siguen clients d’Iberdrola, Endesa i Gas Natural Fenosa, ja que és amb aquestes empreses amb qui el Govern ha arribat a un acord per tal d’evitar el tall del subministrament del servei. En el següent enllaç podreu consultar els requisits i el procediment per poder rebre les ajudes o també podeu descarregar-vos les dos guies amb tota la informació detallada.

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)