Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

I Mercat de Nadal amb molt bona acollida

07/12/2015 CAP, Locals Sense comentaris

Ahir va tindre lloc el I Mercat de Nadal a Quatretonda, una iniciativa que s’emmarca dins de la campanya de promoció del comerç local engegada per l’Ajuntament de Quatretonda.

Durant tot el dia va estar la plaça plena de gent, tot i que el moment de major afluència va ser l’actuació del cantant Dani Miquel que va fer gaudir als més menuts, i també als majors, de les seues cançons. Xiquets del poble majoritàriament, però també van vindre moltes famílies forasteres amb xiquets menuts a les quals vam poder mostrar les qualitats del nostre comerç. Però a banda de l’actuació del cantant, el mercat va comptar amb molts altres atractius com el taller per a aprendre a fer centres de Nadal o la confecció d’un gran arbre de Nadal fet amb reproduccions de mans dels assistents al mercat. En el mercat es van poder trobar productes de tot tipus: dolços, regals, plantes, decoració nadalenca, xocolata, formatges artesans, etc. A més a més, Inés la perruquera i MªTeresa la Camileta van organitzar una exposició solidària per recollir aliments i altres productes per al preventori de Gandia.

Aquest mercat és una activitat programada per a aconseguir un doble objectiu, ampliar l’oferta lúdica i la promoció del comerç local, que s’ha fixat el nou equip de govern. Una altra iniciativa per a aconseguir aquest objectiu s’ha materialitzat amb la campanya “Per Nadal, a casa!” de manera que tots aquells que facen compres als establiments adherits entraran en el sorteig de 5 vals de 100€ per a utilitzar en el comerç local.

Ambdues iniciatives han tingut molt bona acollida per tots els establiments participants i des de l’àrea de promoció econòmica s’ha anunciat que, en passar les festes, es reuniran amb tots els establiments que les han fet possible per tal de fer un anàlisi i millorar-les de cara a properes edicions, així com, per a fer-ne d’altres durant l’any.

 

PerNadalACasa2015

 

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)