Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

S’inicia el termini per votar al #QuatretondaParticipa

16/09/2015 CAP, Locals Sense comentaris

Des de hui a les 00:00h s’ha obert la votació de les propostes al #QuatretondaParticipa. Aquest termini finalitza demà dijous a les 24:00h.  Aquesta iniciativa té l’objectiu de que els veïns i veïnes majors de 16 anys empadronats en Quatretonda puguen decidir a què es destinen els 86.000€ provinents de Diputació.

Aquesta no serà l’única vegada que es farà una iniciativa d’aquestes característiques, des de la Regidoria de Participació Ciutadana han mostrar el seu interés per fer que votar  es convertisca en un acte normal  de manera que entre tots fem el poble i la vida en Quatretonda com més ens agrada.

Ahir a les 11 de la nit també es van publicar les propostes que van a sotmetre’s a votació i les propostes que s’han desestimat així com el motiu pel qual han estat descartades.  A continuació les podeu consultar:

 

PROPOSTES QUE SE SOTMETEN A CONSULTA:

 

PROPOSTES DESESTIMADES:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)