Home » Enquestes » Llegint actualment:

Els lectors de Quatretonda Informació desaproven el sou de l’alcalde.

18/03/2012 Enquestes 2 Comentaris

El 71% del votants a l’enquesta desaproven que l’alcalde es posara recentment un sou amb motiu de  la seva dedicació a l’ajuntament, sols el 21% ho veuen convenient. De la gent que ho desaprova la majoria creuen que no hauria de cobrar, si fins el moment no ho havien fet els darrers alcaldes no entenen perquè ho ha de fer l’actual, i aproximadament el 24% del total creuen que l’alcalde hauria de cobrar però aquest no és el millor moment per començar a fer-ho.

 

Actualment hi ha "2 comentaris" en aquest article:

 1. morrut ha dit:

  Esta semana hem vist perque el alcalde de Quatretonda cobra, perque treballa i es dedica a fer el poble mes gran. En un any ja ha arrplegat dos subencions, ja em podrieu dir cuantes subencions van arreplear els atres.
  La gent podra opinar pero els fets estan ahi, mos resulta mes barat un bon alcalde que cobre, o no? I aixo no es res de lo que te que vindre, perque en vindran mes. ara ya podem dir que Quatretonda esta en la champions.

  • furquet ha dit:

   Tu sembla que abans estaves molt poc enterat de la política del poble, perquè també s’arreplegaven moltes subvencions. Això si, no totes les que ens mereixiem, perque solicitar-ne les solicitaven TOTES, però com que el PP és tant democràtic sols les donava als pobles on manava el PP sols donava les que era massa descarat no donar-les però així i tot, se’n van aconseguir moltes. A tu et semblava bé això? Que els del PP facen que hi haja pobles de primera i pobles de segona? Et sembla bé que donen subvencions en funció del color polític del poble? Jo crec que tots paguem els mateixos impostos i ens mereixem les mateixes oportunitats.

   Comença ara a estar el poble en la “Champions”? Esperem que no siga en la Champions dels pobles més endeutats, perquè els que segons vosaltres estaven en la Champions, estan a punt de fer fallida.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)