Home » CAP »Comarcals »Locals » Llegint actualment:

Quatretonda rep a Victor Cerdá

13/10/2013 CAP, Comarcals, Locals Sense comentaris

Aquest divendres va passar per la nostra localitat l’ultrafondista Victor Cerdá. Al voltant de les 12:40h, tal com estava previst, va arribar a la porta de l’ajuntament on el van rebre veïns i curiosos que es van aplegar. Vicente Benavent Alberola, com a representant de l’Ajuntament, li va fer entrega d’una credencial del seu pas per Quatretonda. Junt a Victor, l’acompanyava durant tota aquesta etapa, el nostre veí Salva Climent i a Quatretonda es van sumar per continuar amb l’etapa, Salva Pons i Aitor Benavent que el van acompanyar fins al convent de Llutxent.

L’etapa que pasava per Quatretonda era la 23a del seu recorregut, començava en  Barxeta i passava per  Llocnou d’en Fenollet i El Genovés per entrar a la Vall d’Albaida direcció a Benigànim i Quatretonda. Després d’arribar a la nostra localitat va seguir cap a  Pinet, Llutxent, Benicolet, la Pobla del Duc, Bèlgida i va acabar a Carrícola, amb un total de 63,5km.

El dissabte el van acompanyar en la seva 24a etapa altres membres del C.A. Fuig que et Xafe, concretament Vicent Alberola, Salva Climent, Salva Granchel i Pep Benavent des d’Otos fins a Castelló de Rugat. Aquesta etapa va continuar fins a Rafelcofer, passant per diferents pobles de la Vall d’Albaida i de la Safor.

Aquest mateix dissabte ja s’havien recollit 10.000€ per a fer front a  l’objectiu de la campanya “Camí solidari” que és el de lluitar contra la invisibilitat de les malalties rares.

 

 

 

 

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)