Home » CAP »Generals »Locals » Llegint actualment:

El pla d’ocupació permetrà contractar 10 aturats a Quatretonda

01/10/2013 CAP, Generals, Locals Sense comentaris

La Diputació de València ha destinat 1.958.250 euros en ajudes per ajuntaments de la província de València a través del programa autonòmic.

El Pla d’Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques Valencianes permetrà contractar a 10 persones desocupades a la nostra localitat, a través de subvencions de la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament, amb un total de 11.250€.

La Diputació de València va aprovar, per unanimitat de tots els grups polítics, la concessió d’un total de 1.958.250 euros en ajudes econòmiques per ajuntaments de la província a través del programa autonòmic, que permetrà la contractació de 5.222 persones.

La corporació provincial, a través de l’articulació d’unes bases reguladores d’estes subvencions, gestionarà la distribució de les ajudes a ajuntaments i empreses procedents del programa promogut per la Generalitat Valenciana, les diputacions provincials i les entitats locals per al foment de l’ocupació local.

A la província de València, cadascuna de les tres parts aporta un terç del pressupost total del pla, fins un import total de 5.874.750 euros.

Les subvencions distribuïdes a cada ajuntament serviran per a la contractació de treballadors inscrits de forma ininterrompuda com sol·licitants de treball en els centres del Servef de la Generalitat, com a mínim des de l’1 de març de 2013, contractacions que seran subvencionades amb una ajuda màxima de 1.125 euros per un període mínim de tres mesos i una jornada mínima de 25 hores setmanals.

Les ajudes són incompatibles amb qualsevol altra ajuda amb les mateixes finalitats, sense comptar la bonificació de quotes a la Seguretat Social.

 

Anunci de la Diputació València sobre l’aprovació de la concessió d’ajudes en el marc del Pla d’Ocupació Conjunt de las Administracions Públiques Valencianes:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)