Home » CAP »Raspall » Llegint actualment:

Diumenge comença el VI torneig de pilota

22/08/2015 CAP, Raspall Sense comentaris

Com cada any el Club de Raspall Quatretonda, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitza el torneig de festes de Quatretonda.

Esta és la sisena edició, on participen grans jugadors. Als ja habituals Lluïset de Beniarrés, Víctor de Bolbait, Mario de Bicorp, Gabi de la Pobla del Duc, Caxu i Perales de Genovés, s’han sumat Juan Cabanes de Genovés, un campió professional que està tornant a  jugar aquest estiu als seus 40 anys i el germans Sentandreu, Ricard i Guillem de Castelló de la Ribera que de segur que donaran més nivell si cal a aquest trofeu.

El torneig començarà demà diumenge 23 d’agost, i en la primera semifinal jugaran Mario i Gabi contra Caxu, Juan i Perales.

La segona semifinal serà el diumenge següent, 30 d’agost, en què Ricard i Guillem es jugaran el pas a la final davant de Lluïset i Víctor.
Els guanyadors de cadascuna de les semifinals jugaran la final el diumenge 6 de setembre.

Totes les partides es jugaran al voltant de les 18.30 jugant-se sempre una partida prèvia de jugadors locals a partir de les 17.00 hores.

VI Torneig de Pilota Festes de Quatretonda

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)