Home » CAP »Festes »Locals » Llegint actualment:

Matinal HARLEY-DAVIDSON

16/09/2013 CAP, Festes, Locals 1 Comentari

Aquest diumenge tenia lloc la matinal “motera” de Harley Davidson organitzada al nostre poble. Durant tot el matí i fins el migdia, el centre del nostre poble estava pres per l’esperit Harley. Les motos descansaven en la plaça de l’oliver, el carrer nou i el carrer mig, on tots els visitants i curiosos podien gaudir d’aquestes autèntiques joies, clàssiques i modernes. Per a les Harley no hi ha límits, ni estils, ni edat. Cadascú la personalitza a la seva manera, per aquest motiu són exclusives.  A la plaça del campanar un esmorzar organitzat pels Amics de la Harley-Davidson de Quatretonda, on es podia satisfer la gana i refrescar-se a l’ombra del campanar.

Durant el matí a la plaça de l’oliver es succeïen les activitats, gimcanes i jocs per veure l’habilitat d’aquests motoristes. Un paper protagonista prenien les festeres d’aquest any al participar activament en els jocs sobre les dos rodes. La matinal, com no podia faltar, fou amenitzada per música country acompanyada dels seu ball corresponent.

Harley-Davidson marca un estil de vida i una passió que naix al 1903 en Milwaukee, Estats Units, gràcies als germans William Harley- Cuir, botes, armilla i mocador és la tradicional indumentària d’aquests incondicionals de les motos.

hrley-davidson-1
hrley-davidson-2
hrley-davidson-3
hrley-davidson-4
hrley-davidson-5
hrley-davidson-6
hrley-davidson-7
hrley-davidson-8
hrley-davidson-9
hrley-davidson-10
hrley-davidson-11
hrley-davidson-12
hrley-davidson-13
hrley-davidson-14
hrley-davidson-15
hrley-davidson-16
hrley-davidson-17
hrley-davidson-18
hrley-davidson-19
hrley-davidson-20
hrley-davidson-21
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

fotos: Pascual Cabanes

Notícies relacionades:

Actualment hi ha "1 comentari" en aquest article:

 1. Hans Topo ha dit:

  No em pregunteu com, però m’he topat amb este foro per internet. Que t’ha paregut morrut? ja passem del bombo i la pandereta i anem directes a la moto.
  Resulta que la matinal motera és poc més que una festa para l’alcalde.

  Cite textualment: José Luis, alcalde de Quatretonda, población donde nos invitaron el año pasado cuando hicimos la ruta, es un entusiasta de Harley y nos propuso ayudarle a organizar una pequeña matinal en esta población para el próximo día 15 de septiembre y esta muy ilusionado en el evento.
  Home mira que han passat alcaldes per Quatretonda, però des de que tinc memòria mai he vist a cap que es fera una festa para ell, porque tenga mucha ilusión.

  Pero lo que em regira un poc la panxa es això: Ya le pasaremos a José Luis las direcciones ke tenemos de anteriores inscripciones para las invitaciones a nombre del Ayuntamiento de Quatretonda.
  Que l’ajuntament que ha pagat, quines invitacions a nom de l’ajuntament de Quatretonda?, en els meus impostos? Li fan una festa a l’alcalde i també es paguen les invitacions als que venen? algú m’ho pot explicar?

  Per si no es veu be la foto dixe també la direcció del foro.
  http://www.foroharley.com/f68/1-matinal-amigos-harley-davidson-quatretonda-2013-a-51243/

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)