Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

Enrique Benavent és elegit Alcalde de Quatretonda

14/06/2015 CAP, Locals Sense comentaris

Com estava previst, ahir dissabte 13 de juny va tenir lloc l’acte de constitució de la nova Corporació Municipal.

En primer lloc, el Secretari de l’Ajuntament va explicar l’objectiu de l’acte i el procediment que s’anava a seguir.

Es va constituir la mesa d’edat que estava formada pel regidor de major edat, Enrique Benavent, que va assumir les funcions de President, i pel de menor edat, Sergi Oltra. Una vegada comprovades les credencials dels regidors , que hi havia suficient quòrum per a celebrar la sessió i que no hi havia cap regidor afectat per incompatibilitat amb el càrrec es va procedir a la formulació del jurament o promesa d’acatament de la Constitució.

Una vegada fetes les promeses/juraments, el President de la mesa va declarar constituït el nou Ajuntament de Quatretonda i es va procedir a l’elecció de l’alcalde. Per a això, el President va preguntar als tres caps de llista si mantenien la seua candidatura i com estava previst, d’acord amb el Pacte de Govern signat entre els PSOE i Compromís, l’única que va retirar la seua candidatura va ser la candidata de Compromís, Aina Benavent. Tot seguit, es va votar a mà alçada les diferents candidatures. El candidat del PP, José Luís Oltra va obtenir 5 vots provinents del seu grup i el candidat del PSOE, Enrique Benavent, 6 vots, 3 del seu grup i 3 dels regidors de Compromís. Per tant, Enrique Benavent, va acceptar i prometre el càrrec i va ser proclamat Alcalde de Quatretonda. La “vara de mando” li la va donar el Secretari de l’Ajuntament i no l’Alcalde eixint com marca el protocol.

Aleshores va ser el moment de donar la paraula als portaveus dels grups municipals. Aina Benavent va donar l’enhorabona al nou alcalde i va desitjar que els propers anys foren els anys del diàleg, el consens i el treball en equip. També va agrair la presència a tots els assistents a l’acte i els va animar a que anaren també als plenaris ordinaris. Per últim va agrair, especialment, a les persones que van confiar en el seu grup el passat 24 de maig i es va mostrar segura de que no anaven a decebre’ls perquè anaven a treballar de valent per a complir amb els tres objectius que s’havien marcat: la promoció econòmica del poble, els serveis públics de qualitat i la participació ciutadana.

Per la seua banda, José Luís Oltra, qui no va felicitar públicament a l’alcalde entrant, va agrair a les 707 persones que van confiar en ell en les eleccions i també als membres de la seua candidatura perquè segons va assegurar el dia 25 de maig va posar el seu càrrec a disposició del partit però els membres de la llista li van demanar que seguira com a cap de l’oposició per a assegurar que el progrés que, segons diuen, hi ha hagut aquests quatre anys no es llance a perdre. Per a finalitzar, va insinuar que el pacte al que havien arribat Compromís i PSOE era el “pacte dels perdedors”.

Per últim, va intervenir Enrique Benavent, molt emocionat fent el seu discurs,  va assegurar que ara deixa de ser el representant del seu partit per a ser el representant del poble, de manera que anava a governar per a tots els quatretondins i quatretondines. A més, va remarcar els quatre eixos que anaven a ser prioritaris en el seu govern: la participació ciutadana, la transparència, la dedicació institucional i el diàleg constant amb els membres de l’Ajuntament.

IMG_9454 IMG_9456 IMG_9457 IMG_9458 IMG_9459 IMG_9460 IMG_9461 IMG_9463 IMG_9464 IMG_9465 IMG_9467 IMG_9469 IMG_9471 IMG_9473 IMG_9475 IMG_9476 IMG_9477 IMG_9479 IMG_9488

IMG_9503

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)