Home » CAP »Raspall » Llegint actualment:

Quatretonda acull a tots els finalistes de raspall tríos

05/07/2013 CAP, Raspall Sense comentaris

El saló de plens de l’Ajuntament de Quatretonda va acollir la presentació de les finals de la 30 edició del campionat autonòmic de raspall tríos que es disputaran el proper cap de setmana en el carrer recentment cobert del municipi.

Allí es congregaren la major part de les jugadores i jugadors que han participat en esta edició. A la taula d’autoritats es trobava Joan Vicent Canet, president del Club de Pilota Valenciana de Quatretonda, l’alcalde del xicotet municipi, José Luis Oltra i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Saoro Oliver.

Emocionades i sentides foren les paraules del president del club, que va manifestar-se orgullós del treball que estan fent des de la seua constitució, amb els campionats que han organitzat i en els que han participat, així com per l’escola de pilota que han posat en funcionament, i que consideren fonamental per a impulsar la pràctica de la pilota. Canet va agrair l’esforç de l’ajuntament en fer possible la cobrició de la canxa.

D’altra banda, Saoro Oliver va fer una resum de com s’havia desenvolupat el campionat al llarg d’estos últims mesos, de les novetats que s’havien posa en funcionament, i va animar als clubs a que participaren en les assemblees, i també va comunicar la seua intenció de que en el comité de raspall hi hagueren representants dels clubs de cada comarca.

També va explicar que les partides es televisaríen gràcies a l’esforc de la FPV i de l’Ajuntament de Quatretonda. Per la seua banda, l’alcalde va sentir-se ben content de poder comptar amb tots els jugadors i jugadores finalistes en la població. “Per a nosaltres suposa molt, que un municipi tan xicotet com el nostre, puga acollir un event d’aquesta envergadura”. Oltra no va voler deixar de donar les gràcies al club local, que ha estat sempre mostrant el seu interés per poder treballar per la pilota.

Font; Federació de Pilota Valenciana

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)