Home » CAP »documentals » Llegint actualment:

L’HORTA AL COSTAT DE CASA

17/06/2013 CAP, documentals Sense comentaris

A petició d’un col·laborador encetem una nova secció, DOCUMENTALS. L’objectiu  és recollir els documentals que ens arriben per recomanació dels col·laboradors.

Comencem amb “L’HORTA AL COSTAT DE CASA“, un documental produït pel Taller d’audiovisuals de la Universitat de València i dirigit per Vicent Tamarit, que tracta sobre el futur incert d’un entorn singular tant pel seu valor paisatgístic com patrimonial, l’horta de València.

El reportatge, d’una edició impecable, inclou entrevistes a experts que ressalten els diferents motius pels quals és important defensar l’horta davant els seus poderosos enemics i inclou imatges de gran bellesa dels camps, sèquies i alqueries del nostre territori.

En definitiva, un documental més que recomanable per a veure tranquil·lament.

 

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)