Home » CAP »Raspall » Llegint actualment:

Jornada de promoció de la pilota valenciana a l’escola.

31/05/2013 CAP, Raspall Sense comentaris

El Club de raspall de Quatretonda va organitzar ahir dijous dia 30 una jornada de promoció de la pilota valenciana per als alumnes de primària del Col·legi Públic Rafael Altamira de Quatretonda. Es van fer guants per a xiquets que no en tenien i van veure com s’arreglava les mans Robert, pilotari del poble. Els xiquets de totes les edats van practicar el joc del raspall amb la col·laboració del monitor Batiste, l’expilotari que va explicar als xiquets i xiquetes com havien de jugar.
pilota a l'escola

Va ser una jornada de festa i els xiquets s’ho van passar d’allò més bé. Al mateix temps, el club va aprofitar per a explicar als xiquets que va a començar el pròxim més l’escola de pilota, i els va donar un fullet informatiu, per si algú estava interessat.

Segons deia Batiste i membres del club, entre els participants en hi ha que “tenen maneres”, i el club anima als pares a que els apunten a l’escola i practiquen el nostre esport autòcton, on podran jugar en els trinquets de tots els pobles, conèixer més xiquets que juguen a raspall i millorar molt, per tal de practicar esport i, qui sap, si ser pilotaris professionals en un futur.

El club dona les gràcies a tots els xiquets i sobretot als mestres de l’escola que van col·laborar i van fer que eixira tot bé.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)