Home » CAP »Locals »Raspall » Llegint actualment:

Alfonso Rus inaugura la coberta del carrer del raspall

27/04/2013 CAP, Locals, Raspall Sense comentaris

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha inaugurat aquest matí les obres de la coberta del carrer del raspall de Quatretonda, que han sigut sufragades per la Diputació Provincial de València amb una subvenció de 150.000€.

A aquest acte inaugural ha acudit també el vicepresident Juan José Medina, els diputats provincials Máximo Caturla, Amparo Mora, Remedios Avia, Oreto Segura i l’Alcalde de Quatretonda junt amb regidors del mateix Ajuntament i alcaldes d’altres localitats de la comarca.

Després de descobrir la placa commemorativa i fer el servei d’honor, Alfonso Rus ha fet insistència en què l’objectiu de la Diputació és “estar al costat dels ajuntaments”, i ha declarat que “l’entitat provincial no tindria sentit si no ajudem a les poblacions que ho necessiten”.

D’altra banda, el president de la Diputació de València ha anunciat que l’entitat provincial “seguirá buscant programes per a crear llocs de treball i perquè la gent que ho estiga passant mal tinga una eixida“. “L’ocupació és el més important”, ha dit.

Per la seua banda, l’Alcalde de Quatretonda ha agraït al responsable provincial el seu compromís amb les poblacions: “Alfonso Rus és il·lusió i dóna als municipis perspectives de futur”, ha comentat.

En aquest sentit, l’alcalde ha mostrat l’optimisme davant la situació actual i ha manifestat que amb l’ajuda de l’entitat provincial “anem a ser capaços de donar la volta a la sensació de desànim”.

Finalment, l’Alcalde ha sol·licitat a Rus la col·laboració de la Diputació per remodelar l’antiga guarderia i crear un Espai Jove. Per la seva banda, el president provincial s’ha compromès a estudiar la petició de l’alcalde.

Inauguración coberta 2 Inauguración coberta 3 Inauguración coberta 1

 

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)