Home » Fòrum »Totes les categories » Llegint actualment:

Fòrum Abril-Maig-Juny 2013

01/04/2013 Fòrum, Totes les categories 15 Comentaris

_______________________________________________________________

Escriu en aquesta secció “Participa” sobre qualsevol assumpte que t’interesse.

Arxiu:

Fòrum Gener-Febrer-Març 2013

Fòrum Novembre-Desembre 2012

Fòrum Setembre-Octubre 2012

Fòrum Juliol-Agost 2012

Fòrum Maig-Juny 2012

Forum Abril 2012

Forum Març 2012

Notícies relacionades:

Actualment hi ha "15 comentaris" en aquest article:

 1. Hans Topo ha dit:

  No se vosaltres, pero jo estic fart dels politics sense vergonya, que el seu motiu d’estar en política és per enriquir-se. Sense cap mirament ens xafen i ens menypreen a la resta de ciutadans, per a poder seguir fent el que els done la gana.
  Els polítics de València, de Madrid o els que tinguem ara en Quatretonda, que no els agrada poc la foto i el boato, para inauguracions i fer-se la foto si que estan, però para donar explicacions mai se’ls troba. Jo aquesta vesprada aniré a la concentració, no he anat mai a cap concentració de les que fa AV3J, però després de vore, al reportatge de Salvados del diumenge, el menyspreu que demostren els polítics del PP, crec que sobren raons per estar esta vesprà en la plaça de la verge de València, fer costat a les víctimes, i al mateix temps manifestar-nos contra aquesta gentola que ens governa, no em pare de preguntar quin desalmat pot seguir votant-los després de vore tot el que han fet.

 2. Curiosa ha dit:

  Una pregunta, supose que ja l’heu contestada, però m’agradaria saber qui hi ha darrere de Quatretonda informació, vull dir, m’agradaria saber el nom, cognoms i malnom (“apodos”) de la gente que porteu la pàgina

  gràcies

 3. Al darrere de la pàgina com a tal, no hi ha ningú. La pàgina va nàixer amb uns objectius clars:
  1. Ser una web col•lectiva: No és un projecte personal, la filosofia de la que partim és que no hi havia que apropiar-se o abanderar aquesta iniciativa (el que la va iniciar sols va fer la ridícula tasca de registrar un domini, no crec que això li done dret a dir que el web és d’ell), el portal Quatretonda Informació, és de i per al poble i tot el mèrit el té la gent que contribueix, o bé ho ha fet en algun moment, al creixement del projecte amb escrits, notícies, idees o qualsevol cosa que fa créixer aquesta iniciativa.

  2. Completament oberta i integradora: Qualsevol pot publicar si considera que el seu escrit puga tenir interès per algú que visita el web. A partir d’ahí queda en les seves mans si signa o no la feina que fa. No hi ha un director o res similar que actue o condicione que és el que es pot o no publicar, sols hi ha una restricció, que els escrits no siguen ofensius o vulneren la legalitat i fins a dia de hui, sols hem rebut un sol comentari ofensiu que no s’ha publicat. Com pots començar a publicar tu mateix? t´ho explicaré al final del comentari.

  3. Lloc d’encontre i servei ciutadà: un dels objectius fonamentals és que el web siga una eina útil per a la gent del poble o de fora que vol estar assabentada de tot el que passa al poble. Encara queda molt feina per fer, a dia de hui es publica molta informació, però queden moltes coses les quals no es publiquen, per això la gent que tinga la informació, s’ha de fer l’ànim a contribuir en aquest projecte de la manera i en la mesura que ho crega. El que és una realitat és que el web funciona i el nombre de visites diàries és molt major al que es preveia a l’inici del projecte, així doncs creguem que és un mitja que arriba a la gent del poble i ho seguirà fent.

  No sé per quin motiu o interès tens la curiositat que mostres, sols puc dir-te que a dia de hui hi ha 39 persones registrades com a usuaris, és a dir que poden publicar qualsevol informació sense cap tipus de control o tutela.

  Si el que estàs és interessada en col•laborar, com t’he dit pots publicar el que cregues, per a fer-ho sols has de registrar-te, vas a INICIA SESSIÓ i li fas clic en registra, a partir d’ahí sols has de seguir les passes que t’indica. Quan et registres inicialment ho fas com a col•laborador (sense permís per publicar), en el moment que prepares el teu primer escrit canviarà el rol a autor i seràs completament lliure dins del web, és una manera d’evitar qualsevol “troll”.
  Si et fa mandra registrar-te envia el que desitges publicar a quatretondainformacio@quatretondainformacio.com i es publicarà el més aviat possible.

  El projecte està i estarà en construcció i en continu creixement, així doncs tot és qüestionable i millorable, si el que vols és ajudar en aquest sentit, planteja qualsevol proposta per millorar el funcionament. També es pot col·laborar com a administrador, és a dir ajudar amb la gestió de la informació, comentaris i estructura del web. Segur que les condicions i les formes de publicar canvien segons les necessitats i els recursos de cada moment, però això ja vindrà.

  Espere poder haver sigut d’ajuda, si necessites qualsevol més informació no dubtes en demanar-la. Sols aconsellar-te que si vols alguna cosa més concreta o personal, seria molt recomanable que quan faces un comentari introdueixques una adreça de correu electrònic real de manera que la resposta puga ser directa.

 4. Mari Carmen ha dit:

  Fa dies que vullc escriure per queixar-me del desastre del sopar de la pisina. La pica era que no eixiem a res i damunt mes de 60 persones mos vam quedar sense cafe i ningú de l’ajuntament sense preocuparse de que en tingueren. Ho haurien pogut demanar al bar. I tot carisim, perque si no eres soci 5€ i els xiquets 3. Que havien de menjar els xiquets!!!

 5. David Mahiques Alberola ha dit:

  Al respecte de la resposta de l’actual alcalde a la Fulla informativa núm. 6 del Partit Socialista en Quatretonda. Per falta de temps i perquè al cap i a la fi no hi havia de substancia que comentar al respecte he demorat tant la resposta i, a més, l’avantatge del mitjans com aquest es que sempre i en qualsevol moment pot contestar. Ara amb un poc més de temps vaig a contestar.
  Sempre ho diré i ho torne a dir i pot ser que per moltes voltes que ho repeteixca mai serà prou. L’actual ajuntament s’ha trobat feta una revisió cadastral que ha permet traure molt edificis urbans que no pagaven o pagaven poc. Açò junt a l’increment del valor cadastral li ha permet recaptar molt més i això. Esta revisió era de justícia fer-se i anava a permetre millorar els ingresos i sense massa esforç, corregir el problema de pagament a proveïdors que era tornem a dir-ho insignificant, respecte al que passava en altres molt altres ajuntaments. Això junt al fet de tirar gent al carrer o no cobrir les places que es quedaven vacants per jubilació li ha permet a l’ajuntament sense gens d’esforços liquidar amb uns superàvits DESORBITANS. I a més, ha permet que l’alcalde es pose un sou el mateix anys que disminuïa el personal que treballava per l’ajuntament.
  Vicent Benavent li ha donat una contestació a l’alcalde molt encertada i molt correcta i a més ha fet una pregunta que l’actual alcalde no ha contestat. I m’agradaria que la contestarà.
  L’alcalde diu que l’ajuntament anterior devia 850.000 €. Ens pot explicar com trau eixos números?

 6. David Mahiques Alberola ha dit:

  Vull afegir-me al que demana Joan Benavent en un altre foro de Quatretonda Informació, respecte a que feu el resum o nota informativa dels plenaris. Ja hi ha dos plenaris que no haveu fet cap nota. A mi evidentment no em fa falta, però davant de la negativa de l’alcalde a retransmetre els plenaris, la vostra nota anava molt bé. I al menys, els veïns podien conèixer almenys el que s’havia tractat.

 7. David Mahiques Alberola ha dit:

  Ara farà un mes, i a conseqüència de la fulla informativa que va traure el Partit Socialista de Quatretonda, l’alcalde va contestar i va tornar a afirmar que l’ajuntament anterior devia 800.000 €. Un veí del poble, Vicent Benavent, amb molt d’encert li va dir que ho explicara.
  I jo mateix aprofitant la pregunta de Vicent Benavent li vaig formular la mateixa pregunta al Sr. Alcalde. I este és el moment que encara no ha contestat.
  Per això li ho torne a preguntar: Davant de l’afirmació abans dita, feta per l’alcalde altra vegada, li torne a demanar que fassa el favor de demostrar esta afirmació.

 8. David Mahiques Alberola ha dit:

  Ates que l’alcalde no es digna contestar-me en Quatretonda Informació em prenc la molestia de reproduir la seua contestació al meu escrit en l’altra revista digital de Quatretonda.

  David, ja ho vaig explicar en el seu dia de manera clara. Cal que repasses l’hemeroteca de QD. Quina llàstima que no ho desmentires en eixe moment.

  I jo li vaig respondre

  Hi ha que vorer quina resposta més raquítica i pobra. És cert que abans deuríem d’haver contestat quan es va dir esta mentida. A voltes penses que és tan gran la tonteria que ningú se la creurà, però és cert que també hi ha molts bovos.
  Però és molt fàcil, sr. JoseLuis, demostra amb números el que dius

 9. Juan Carlos Espí ha dit:

  Confirme que aquesta setmana l´ajuntament ha començat ha enviar denuncies per infraccions gravades amb les camares!

 10. David Mahiques Alberola ha dit:

  Ara farà un mes i davant de la negativa de l’alcalde, li vaig dir a que ens demostrarà amb xifres i papers la seua afirmació de que el deute de l’anterior ajuntament era de 800.000 €.
  I no ha tingut temps en tot un mes a fer-ho.
  Em pareix que una persona com ell que cobra 14 pagues anuals de 1.287 €, té temps i obligació de demostrar el que diu.
  Cas contrari pensarem altra cosa. Aixina que altra vegada li torne a fer la mateixa pregunta.

 11. David Mahiques Alberola ha dit:

  Ara fa ja quasi dos mesos li van demanar per segona vegada a l’Alcalde que ens demostrara la seua afirmació que ha repetit varies vegades de que l’anterior ajuntament tenia un deute de 800.000 €.
  Este és el moment que encara no ho ha fet. Li donarem una tercera oportunitat per tal que ho demostre. Cas contrari cal pensar que era un completa mentida.
  Aixina que altra vegada li demane que fassa el favor de demostrar esta afirmació.

 12. David Bellver ha dit:

  Tinc un dubte, ESTACIONAMENTS EN QUATRETONDA!!!!!, que alhora, el fet de preguntar-ho per ací, supose que servirà per a que altres persones queden assabentades, si algu sap respondre’l:

  En Quatretonda hi ha cantons, on el rastell està pintat de color groc. Segons tinc entès i crec recordar, quan es van pintar, jo era més menut, la finalitat era per a que no s’estacionarà per les nits i així facilitar el pas del camió de la recollida de fem, és a dir, una vegada ha passat el camió, o abans de que passe s`hi pot estacionar, no???

  Possiblement estiga equivocat, o no; no ho tinc clar, si alguna persona ho pot clarificar, i ho penja per ací, segurament quedarà clar per a mi i per a qui llija este comentari.

  Bon dia i una cordial salutació a tots

 13. rafa ha dit:

  Voldria preguntar ai pugueu aclarir una cosa. ¿Diuen que ara volen llevar el piruli de la creu ?
  ¿Que volen gastarse diners per a llevarlo i fer altra rotonda distinta, en lloc de a lo alt, a lo ample ?
  ¿Qui ho paga? ¿Ells?
  Tinc entes que el PP, quan es va fer, va votar a favor. ¿Es així? Donç, açò que es ara ? …….

  • jordi nadal ha dit:

   Volen llevar-lo, gastarse vora 60000€ modificant l’encreuament, i el deixaran igual o pitjor, per un mòdic preu

 14. Juan Carlos Espí ha dit:

  http://www.elperiodic.com/pvalencia/noticias/315218_firma-convenios-colaboracion-beniarjo-massalfassar-novetle-piles-quatretonda-rocafort.html#.U8b0OaAv5Rw.facebook

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)