Home » CAP »Enquestes »Totes les categories » Llegint actualment:

Nova enquesta, que opines al respecte de…?

07/02/2013 CAP, Enquestes, Totes les categories 4 Comentaris

Tenim una nova proposta d’enquesta:

En juny de 2012 el PSPV (PSOE) va presentar una moció per tal que es realitzara un cens de totes les propietats rústiques i urbanes que tinguera l’Església Catòlica o qualsevol altra religió dins del terme municipal amb la finalitat que aquelles propietats que no es destinen al culte religiós paguen l’Impost de Bens Immobles. Esta moció va tindre els vot en contra del PP i els vots favorables del PSPV (PSOE) i el Bloc, essent per tant rebutjada.

La pregunta de l’enquesta:

És vostè favorable a que es realitze en Quatretonda un cens de les propietats urbanes o rústiques de l’Església Catòlica o qualsevol altra confessió religiosa i que aquelles propietats que no es destinen al culte religiós paguen els impostos que els corresponga?

Com sempre us demanem que no es quedeu sols amb el vot, comenteu el que creieu convenient.

Actualment hi ha "4 comentaris" en aquest article:

 1. escèptic ha dit:

  Clar que sí! De l’església catòlica i de perico los palotes. De tothom. Censat i medit pam a pam.I declarat ! Segons tinc entés, encara hi ha llacunes en el tema del IBI. LLacunes i mars.

  • David Mahiques Alberola ha dit:

   Això és competència de l’ajuntament. Este pot demanar la revisió de tot alló que no estiga com cal.

 2. tots els politics sou iguals!!!! ha dit:

  I dic jo! perque no ho vau fer el bloc o psoe abans??

  • Blink ha dit:

   Primer que res voldria mostrar el meu total desacord amb la teva afirmació de que tots els polítics són iguals. Jo ho dubte molt que tots siguen igual, no crec que el grup de persones que fan política siguen totes iguals, hi ha gent que fa política per els veïns i ciutadans, hi ha d’altres que entren en la política per aprofitar-se’n dels veïns, així que hi ha una gran diferència.
   Per que no ho han fet abans?, no tinc ni idea, jo personalment no entenc molt el tema que es planteja a la pregunta, tampoc crec que siga un tema transcendental per al poble, ja que si no vaig enganyat sols hi ha un bé o immoble de l’església que no és de culte.

   Per altra banda un exemple, ara tenim un alcalde que el primer que es va posar va ser un sou, abans de pegar cap “patà”, abans hem tingut alcaldes que s’han desviscut pels veïns, han treballat les hores que han fet falta per al poble i pels veïns i mai han cobrat un gallet. Així que no digues que tots el polítics són igual, perquè si de veritat ho penses, és que tens greus problemes de visió.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)