Home » CAP »Senderisme i muntanya » Llegint actualment:

EL GMVALLDIGNA SIGNA EL CONVENI D’ACTIVITATS FEDERATIVES 2013

13/01/2013 CAP, Senderisme i muntanya Sense comentaris

El Grup de Muntanya Valldigna, que s’encarrega actualment de la gestió de l’alberg de la Bastida i en que participa activament l’associació local els Amics del Buscarró, han signat el conveni d’activitats federatives del 2013.

        Este dissabte 12 gener, s’ha celebrat en la seu de la Federació d’Eports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana situada en la localitat Alacantina d’Elx, la signatura dels convenis amb els Clubs i seccions de muntanya que realitzaran activitats dins del calendari Federatiu de la FEMECV.

        El President de la Federació Francisco Dura Sempere, va donar les explicacions pertinents sobre les activitats de les distintes modalitats esportives que realitza la Federació, s’entregà la documentació amb les pautes que s’han de seguir per tots els representants de les entitats que s’havien congregat, vinguts de tots els racons de la geografia Valenciana, desprès es va realitzar les signatures dels convenis. Per part del GMValldigna té adjudicada l’activitat del Campament Territorial de Valencia.

DSCF2777.1

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)