Home » Fòrum »Totes les categories » Llegint actualment:

Fòrum Gener-Febrer-Març 2013

01/01/2013 Fòrum, Totes les categories 9 Comentaris

_______________________________________________________________

Escriu en aquesta secció “Participa” sobre qualsevol assumpte que t’interesse.

Arxiu:

Fòrum Novembre-Desembre 2012

Fòrum Setembre-Octubre 2012

Fòrum Juliol-Agost 2012

Fòrum Maig-Juny 2012

Forum Abril 2012

Forum Març 2012

Notícies relacionades:

Actualment hi ha "9 comentaris" en aquest article:

 1. furquet ha dit:

  M’agradaria preguntar ací al fòrum com està el tema dels bous a la serra. Algú sap alguna cosa? On estan exactament? Estan complint les normes de l’ordenança? A més, també voldria mostrar el meu descord en que aquests animals estiguen a la serra, jo crec que aquesta hauria de ser un paratge que puguem gaudir tots, no sols els bous. I pel que he pogut llegir i sentir, sols és per 1500€/any i que els ramaders cobren per dos dies de bous 4000€. Em sembla una quantitat ridícula per a tots els inconvenients que comporten, com a mínim, haurien de fer de bades les festes!! Bueno, millor pagar les festes i que no estiguen a la serra…
  Si algú ha pujat aquests dies a la serra i sap alguna cosa, per favor, compartiu-ho per ací així els que no anem tant sovint ens n’assabentem. Moltes gràcies!

 2. Juan Carlos Espi Benavent ha dit:

  Sabies que la Generalitat Valenciana pot deixar sense abonar les ajudes impagades si passen 4 anys de la seua concessió?
  La manera d’evitar-ho és presentant una reclamació davant la conselleria competent.
  Ací t’expliquem com: http://stopprescripcio.com/

 3. Hans Topo ha dit:

  Ja fea temps que no em parava a escriure res. Crec que estava fent temps a vore que fea l’Ajuntament, segur que els que esteu llegint este comentari esteu pensant: que fea l’Ajuntament, de que?
  Resulta que en el seu dia em va cridar l’atenció que des del facebook oficial de l’Ajuntament de Quatretonda es fera propaganda i ressò de la inauguració de diferents nous negocis a Quatretonda, vaig pensar bueno tanpoc està tan malament, però el que realment no m’agrada es que sols es faça amb els que sembla que tenen més proximitat, ja que resulta que al mes de desembre es va obrir una tenda a Quatretonda i no he vist cap menció al facebook de l’ajuntament. Sols ho dixe ahí, per obrir un possible fil de debat.

 4. JOAN CARLES ESPI BENAVENT ha dit:

  Bon dia, el Divendres vaig vore que a la part posterior de l´ermita
  esta construint-se
  una rampa dácces per a minusvalits al calvari, cosa que hem pareix
  correcta, és mes deuria d´aver-se construït fa temps;
  Tinc entes que aquest terreny sobre el que esta construïnt-se la
  rampa és terreny public, i voldria saber:
  -Si hi ha algún acord de cessió entre l´ajuntament i l´església??
  (no hem consta que aquest assumpte haja estat tractat en cap plenari)

  – Si s´ha sol.licitat llicencia d´obres?? (de no haver-se
  sol.licitat deurien parar-se les obres)

  -Si tots els treballadors que estan treballant el aquesta obra estan
  donats d´alta en la seguritat social?? (en cas de que algún sofrira
  un accident greu el responsable seria l´ajuntament ja que l´obra esta
  realitzant-se en un terreny public)

  • açò és para plorar ha dit:

   A banda de tot el que et preguntes també hi hauria que entrar a valorar, com donen permís per a que destrossen el mur, ja que estem parlant d’una obra històrica (el mur del calvari) i em sembla que no es pot anar rebentar el mur de pedra i fer la rampa per on els passa pels…..

 5. David Mahiques Alberola ha dit:

  Aclariment a Joan Carles Espi al respecte de la rampa del calvari, que també ho acabe de fer en QD.
  Al respecte de la rampa vull manifestar que l’alcalde no diu la veritat. La rampa no s’ha fet per facilitar cap accés a persones discapacitades físicament. Tinc ací davant l’informe tècnic i diu que es fa per la sol•licitud feta per les Cofradies Municipals de fer una rampa d’accés al calvari per l’existència d’un desnivell i la dificultat que això suposa en pujar les imatges religioses al calvari. No hi ha res del que diu l’alcalde. Això de facilitar l’accés al discapacitats físics és una manera de revestir-ho. De no dir la raó real, de no dir la veritat. De voler confondre al personal, es a dir, de fer el mateix que el PP està fent a altres nivells en l’actualitat.
  Vaig a posar en antecedents a les persones que ens lliguen. Este tema ve de vell i ja s’havia plantejat en l’anterior ajuntament. Les cofradies volien fer una rampa d’accés al calvari per poder pujar les imatges religioses durant el calvari de Setmana Santa. L’anterior ajuntament considerava que el millor era fer una accés entre l’ermita i el calvari, això també ajudava traure les aigües del calvari. Les cofradies deien que esta alternativa era cara perquè calia fer obra per evitar problemes en l’edificació de l’ermita i defensaven el que s’ha fet ara. Des de l’ajuntament els varem plantejar que l’altra solució si no volien fer el que deia l’ajuntament, era fer un accés per la part de la gasolinera que era on menys afectava a la propietat de l’ajuntament, era un tros menor i l’obra era menor que fer-se per on es s’ha fet i volien les cofradies. La cosa es va parar després van vindre les eleccions i la resta ja s’ho poden imaginar els lectors.
  Però independentment de per on s’ha fet esta rampa que podem estar d’acord o no, la qüestió és que lo correcte haguera estat fer una proposta al plenari i aprovar-ho el ple de l’ajuntament perquè l’ajuntament està cedint terreny municipal que és de tots, uns i altres. El PP té la majoria i ho haguera aprovat i cadascú haguera dit el que creia. Però no s’ha fet aixína i això m’estranya. La única resposta que trobe es que dins del grup municipal de l’alcalde no hi ha acord al respecte i per evitar dissonàncies s’ha com s’ha fet. O a lo millor es que l’alcalde no s’ha percatat de que el plenari deia aprovar-ho per millor i li s’ha passat sense voler.

  • samaruc ha dit:

   aaaaaaaah peixet!, com que tinguem un alcalde molt pícaro. Quina barra té, es veu que tindre la majora absoluta li dona vía lliure per a fer el que li done la gana sense consultarho, ni donar explicacions?

 6. quatretondí ha dit:

  Acabe de vore el quadre amb la previsió de l’oratge, he de dir que em pareix molt bona idea. Ja m’estalvie entrar en la web de l’oratge para vore la previsió.

  • Eres ràpid! encara estàvem triant el lloc on posar-ho.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)