Home » CAP »Timonets i Argelagues » Llegint actualment:

Premis Timonets i Argelagues 3, Novembre

04/11/2012 CAP, Timonets i Argelagues Sense comentaris

Seguim rebent més propostes de premis, més avall us detallem els d’aquest mes.

Recordem que aquestes nominacions són exclusivament de la gent que participa i ho podeu fer enviant les vostres propostes a timonetsiargelagues@quatretondainformacio.com o mitjançant un comentari en qualsevol entrada del portal, el qual no serà publicat com a comentari.

Ens agradaria que ens els continueu enviant i els que encara no ho heu fet, que us animeu a participar.

Com ja es va indicar es canvià a mensual, ja que setmanal semblava molt repetitiu.

Aquest més que deixem ens aporta aquests premis, per desgràcia a diferència de l’última edició si que hem rebut argelagues, esperem que a la propera ens arriben menys:

TIMONETS

TIMONET PER A L’ESCOLA D’ADULTS,  i els seus responsables per  haver creat un blog on tots podem estar informats de tot allò que fan, siguem alumnes o no.

TIMONET PER A LA PLATAFORMA SALVEM EL TREN, ja que s’estan mobilitzant per salvar un servei tant bàsic per als ciutadans de l’Alcoià, El Comptat, La Vall d’Albaida i La Costera.  Molts estudiants l’utilitzem cada setmana per anar i tornar de València o Alcoi i si ens el lleven estarem molt perjudicats.

 

ARGELAGUES

ARGELAGA PER A L’AJUNTAMENT per no fer cas de les sol·licituds de pares i mares d’alumnes de l’escoleta quan li demanaven que millorara la rampa d’accés per a reduir el perill de caigudes. Per desgràcia hi ha una persona que s’ha fet mal.

ARGELAGA A LA GENERALITAT VALENCIANA per dur-nos a la situació econòmica en la que estem. La Generalitat no paga la llum de les Conselleries i aquestes es queden a fosques, no paga a les farmàcies i aquestes fan vaga i així un llarg etcètera.

ARGELAGA A L’AJUNTAMENT pel canvis en les direccions del carrers. No serveixen per a res, sols per a marejar i ho heu demostrat en Quatretonda Informació amb l’enquesta.

 

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)