Home » CAP »Enquestes »Totes les categories » Llegint actualment:

A la majoria de lectors de Qinformació no els agraden els canvis en les direccions dels carrers.

30/10/2012 CAP, Enquestes, Totes les categories 3 Comentaris

Després d’una setmana de votacions, com en totes les enquestes, tanquem  i entrem a valorar el resultat. No obstant, cadascú pot treure les seues pròpies conclusions.

Em primer lloc cal dir que aquesta ha sigut una de les enquestes amb major participació de les que s’han llançat des d’aquest portal web. En aquest cas tenim 216 vots, dels quals es pot concloure que:

Hi ha una amplia majoria de gent, concretament el 80% (173 vots), a la que no li agraden aquests canvis (57,9% els semblen mal i el 22,2% no els agraden però en farien d’altres). De tots el lectors de Qinformació que han votat, sols un 8,9% (4,2% els semblen bé els canvis + 4,6% els agraden i en farien d’altres) aproven els dos canvis fets fins ara. A més, existia la possibilitat de valorar cadascun dels canvis per separat i en aquests cas un 6,9% aprova el canvi al carrer Rei en Jaume i un 4,2% el del carrer La Pau. Així, el de més acceptació, el carrer Rei en Jaume, té un 15,7% de recolzament (8,9% +6,9%) i pel que respecta al carrer la Pau és d’un 13,1% (8,9%+4,2%).

Notícies relacionades:

Actualment hi ha "3 comentaris" en aquest article:

 1. Vulpes ha dit:

  A mi em pareix malament aquestos dos canvis. Havent molts mes carrers que es podrien posar d’una direcció o fer-los peatonals. Però aquestos dos justament son un dels mes concurrits a dins del poble, ja que ara per baixar al cementeri tens que rodejar el carrer les eres pegant més gran volta i concentrar el trafic en uns carrers que no estan adaptats a allò. El mateix passa amb el carrer en Jaume, ara estas obligat a pujar per el carrer nou, hi han molts mes carrers que han tingut accidents de cotxes i no s’ha fet res, i en aquestos jo no he vist mai res i ara ens tindrem que aguantar tots.

 2. ai ai ha dit:

  En la meua opinió, el carrer de l’estanc esta be amb el canvi, perque crec que es podran evitar alguns accidents que duien anys produint-se i ningú fins ara s’ha atravit a fer res, per por a el que diran.
  Però al carrer rei en jaume, no veig el motiu, ni el benefici exactament. Es cert que ara al no poder girar a la dreta no hi ha peril al girar.
  Alguns lectors pareix que siguen ells els que porten el cotxe a l’esquena en lloc de ser el cotxe el que els porta a ells,, perque fer 100 metres mes els suposa un mon, cuan van a tots els llocs amb el cotxe.
  Un carrer que s’ha retocat mil voltes es el carrer poeta alberola, abans era d’entrada i ara d’eixida menys l’últim tram i el primer, els stops amb el carrer sant josep, ara así ara alla.
  El carrer sant joan un altre que al meu pareixer estava be i el varen cambiar.

 3. Rafa ha dit:

  Lo del carrer Poeta Alberola ho ha fet uno que no compren ni ell el que ha fet. La eixida a la carretera per ixe carrer es molt mes perillosa ara. El que ho ha pensat i els que ho han decidit deurien de probar un dia entre les 8 del mati y les 8.15 eixir per ixe carrer. Quan pega el sol no es veu ni pruna, perquè pega de cara i desllumbra, cosa que fa molt perillosa la eixida.
  Tindria mes raó de ser que fora de entrada.
  Però bo, a vegadas els caps pensant es dediquen a portar monyo i ulleres de sol i res mes.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)