Home » CAP »Comarcals »Generals » Llegint actualment:

Concentració en defensa de la línia de tren Xàtiva-Alcoi

22/10/2012 CAP, Comarcals, Generals 7 Comentaris

El pròxim dissabte 27 d’octubre es celebrarà una concentració, convocada per la Plataforma Ciutadana Salvem el tren, a València davant de l’estació del Nord, amb la finalitat d’exigir la supervivència de la línia Xàtiva-Alcoi, davant els plans del Ministeri de Foment de substituir-la per un servei d’autobusos o simplement, clausurar-la.

La protesta a València, es celebrarà el proper dissabte 27 d’Octubre, a partir de les 11;30h, davant de l’estació del Nord. Per acudir “Salvem el tren”, ha organitzat el viatge amb el mateix tren, on la gent que vulga assistir, ho pot fer, agafant el tren que ix d’Alcoi a les 8,57 hores, passa per Benigànim a les 09:52h i arriba a l’estació del Nord a les 11,05h.

 

 

Notícies relacionades:

Actualment hi ha "7 comentaris" en aquest article:

 1. xu-xu ha dit:

  Una noticia d’ultima hora.
  Pose l’enllaç:
  http://comarcalia.info/2012/10/26/el-govern-consignara-100-000-e-per-a-la-linia-xativa-alcoi-despres-duna-esmena-presentada-pel-pp/

  • pi-piiiiiii xucuxucuxucuxucu pi-piiiii ha dit:

   Notícia també d’últim hora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   També vos pose l’enllaç, i no és precisament d’un diari amb vincles amb l’esquerra:
   http://www.lasprovincias.es/v/20121027/politica/gobierno-solo-concede-euros-20121027.html

   • xu-xu ha dit:

    Et sentiràs orgullós d’eixa notícia, que es continue discriminant a la comunitat valenciana!!!! que llàstima.
    La notícia que he posat, al meu entendre dóna un poc d’anim, perquè almenys no desapareixerà de moment, això no lleva que cal continuar demanant que es millore.

    Gràcies per la notícia.

    • Josep ha dit:

     No vull clavar-me en una conversa aliena, però us he de dir a tots dos que em sembla lamentable la situació a la que ens aboquen els actuals polítics als ciutadans valencians. Si en lloc de votar polítics que sols miren pels seus interessos, quan anem a votar ho férem amb un poc de visió, tot açò no passaria. Ens porten discriminant durant anys, sols fan infraestructures per a que els seus amics facen diners , sense mirar si són viables o no. Per si no podia ser pitjor, lleven infraestructures que donen servei molt importants com aquest tren, que dona vida a les comarques centrals, personalment l’he utilitzat durant anys, totes les setmanes, per anar a estudiar, si no haguera estat el tren, no se com haguera anat, i per a la gent que no veu viable aquesta línea, sols té que anar a l’andana el diumenge de vesprada i tractar d’agafar un dels trens que va cap a València a vore si pot pujar.

    • pi-piiiiiiiii ha dit:

     em perdonaràs que haja reduit un poc el nom.

     No em senc orgullós, tot el contrari em senc avergonyit d’una societat com la valenciana que vota a polítics corruptes i que mos prenen per idiotes i el personal altra volta a votar-los.
     La notícia que tu poses no dona esperança, més bé risa, perque és una broma, no?

 2. no me creo na ha dit:

  He llegit la noticia i em pareix que no, açò te mala pinta. Encara que fora veritat, en 100 mil €, no fan la festa, no es questió de diners es questió de potenciar-lo intentar donar millor servici, a mi em pareix que ho han fet per tratar de desconvocar la concentració.

  xu-xu, quin careto t’ha ixit, amb ullleres de sol i tot, pareixes Fabra, el Carlos no l’altre.

  • xu-xu ha dit:

   Perquè ho han fet, no ho se, la qual cosa és que de moment dóna un respir.

   No esta mal el dibuix, ara falta que em toque la loteria igual que a ell.

   Una pregunta, tu l’utilitzes o vas amb cotxe asta a comprar el pa? perque així no es potència tampoc.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)