Home » CAP »Enquestes » Llegint actualment:

Enquesta Tancada: T’agraden els canvis en les direccions dels carrers?

22/10/2012 CAP, Enquestes 6 Comentaris

En les darreres setmanes, hi ha moltes converces que acaben amb la discussió de si les noves direccions que l’Ajuntament ha fixat per a alguns carrers del poble, són les més idònies. A uns els agraden a altres no. Per aquest motiu plantegem una nova enquesta, i es que fa temps que ningú a QuatretondaInformació en llançava cap.

Com sempre, si teniu cap altra resposta que no apareix en l’enquesta, feu el favor d’explicar-ho als comentaris. Especialment en el cas de que indiqueu l’opció de que farieu altres canvis, expliqueu quins.

 

Notícies relacionades:

Actualment hi ha "6 comentaris" en aquest article:

 1. Vicent ha dit:

  Jo he votat que no m’agraden els canvis fets fins ara i he fet un esquema del que em pareix a mi correcte, es pot trobar a http://es.zimagez.com/zimage/direccions2.php, com en tot… tots tindrem diversos punts de vista i opinions. La meua proposta l’he fet pensant per on necessita passar el tràfic al poble, intentant desviar el tràfic del que podem dir “centre del poble” ja que actualment no es pot aparcar allí, els carrers solen ser més estrets, la gent del poble no sol deixar allí els seus tractors, furgones, cotxes,… i per tant sol haver menys tràfic, després he pensat en els punts critics com poden ser la eixida de la plaça de l’oliver cap al carrer les Eres o el encreuament de davant del calvari. A partir d’aquests punts intentar crear cercles amb les direccions per a no tenir que anar d’una punta a una altra del poble per a girar i donar-li més pes a les avingudes que tenim, per a que s’utilitzen.

  També està pensat per a que els proveedos dels comerços accedixquen a aquestos per carrers en condicions i ‘sense patir’, al fi i al cap després del viatge que fan fins que arriben al poble els dona igual pegar un poc més de volta que el poble no és tant gran.

  Una altra cosa és que a la gent li agrade més o menys però el que tenim que veure és que siga funcional, no se li pot donar a la plaça de l’oliver 4 entrades i sols 2 eixides, de les quals una dona problemes d’entrada (la que va al carrer les eres) i l’altra dona a un altre encreuament conflictiu (carrer mig), canalitzant tot el tràfic d’entrada des del pla per aquestes places amb carrers estrets cap al poble, simplement no és gens funcional.

  Per el que he comentat ara al final crec que la enquesta està mal formulada, més que “t’agrada” deuria ser “Creus que és funcional..?”, a mi m’agrade o no si al final dona resultats… és bo

  • joan ha dit:

   Acabe de veure la currà de l’explicació dels carrer, amb el seu diagrama i m’acaba de sorprendre, d’he fet, se m’ha quedat la cara com la de la imatge que adjunte, (si no admiteix gif animats ho senc)

   T’he de dir que jo era partidari de que no es feren canvis, senzillament amb que es cumpliren les normes de circulació, sobrava. Però després de veure la teva proposta, m’has convençut.
   Podries asesorar un poc als de l’Ajuntament que sembla que van perduts i que van a anar canviant les direccions sense to ni só.

 2. Hola Vicent, creiem que tens raó amb la formulació de l’enquesta, quan se’ns va proposar no vam caure amb l’explicació que dones., però té sentit el que dius. No hem modificat la pregunta de l’enquesta, ja que porta dos dies activa i no donar peu a confusions posteriors. Prenguem nota per a noves possibles enquestes d’aquest tipus.

  Enhorabona per la proposta de les direccions dels carrers de tot el poble, molt interessant.

 3. PrimerdeMaig ha dit:

  El c/ rei en Jaume, que prohibxquen aparcar en un dels dos costats del carrer, i aleshores que siga de dos sentits, i sinó, fan la prohibició d’estacionar, que siga d’un sentit sol, i que obriguen el c/ Alcalde Juan Mahíques fins el final, crec que és igual d’urgent que l’avinguda del cementeri.

  Per cert algu sap si van a tornar a posar la font que hi havia al costat de la creu? Este poble, abans era ric en fonts i punts d’on brollava l’aigua, però a mesura que avancem en el temps cada vegada hi ha menys.

  Aigua i paella per a tots

 4. PrimerdeMaig ha dit:

  Les meves disculpes. Volia fer referència al c/ Primer de Maig i no Rei en Jaume. Un malentés.

  • sorpresa ha dit:

   PrimerdeMaig, jo estic molt d’acord amb tu. En eixe carrer o s’ha d’aparcar en un sol costat o fer-lo d’un únic sentit. Personalment pense que és millor aparcar sols en un costat. Per altra banda, el carrer de la Pau el deixaria com estava i en cas d’haver-lo de canviar, el faria de baixada ja que pel carrer de la Font també es pot pujar a la plaça. El del Rei en Jaume em sembla un desastre el que han fet…

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)