Home » Articles d'opinió »Totes les categories » Llegint actualment:

Comunicat de Becaris sense Fronteres de Quatretonda.

15/09/2012 Articles d'opinió, Totes les categories 2 Comentaris

Des de l’associació internacional de Becaris sense Fronteres de Quatretonda, llancem una nova campanya “APADRINA UN POLÍTIC CORRUPTE O UN EMPRESARI ESPECULADOR” i és que aquests dos sectors de la societat ho estan passant molt malament en aquests períodes de retallades.

El sindicat PPC (polítics per la corrupció) fa saber que amb la reducció de volum de concessions i construcció, les comissions que reben ja no són les mateixes, de fet s’han reduït quasi tant com el mateix percentatge en que s’han reduït les inversions en grans esdeveniments i megaconstruccions sense sentit. El portaveu del sindicat Raphael Flasco, ha dit en una roda de premsa que van a llançar una campanya en Haití, per a recollir fons per a la cooperació, que aniran destinats als corruptes més desfavorits, com poden ser ell, el seu company Bancals o Ricci Playa, però no sols quedarà en València també arribarà a altres autonomies, d’aquesta manera també es veuran beneficiats d’aquesta recollida polítiques com la manxegueta, que només cobra 3 sous i la pobre no arriba a cobrar un milió d’euros a l’any, de fet diu que no arriba a final de mes i fins i tot ha d’anar a dinar moltes voltes a casa els seus pares.

Els empresaris explotadors també es veuen afectats per la crisis i es que no aconsegueixen escalar tant ràpidament en la llista forbes dels més rics del món, com ells voldrien. Ens ho explica el portaveu dels explotadors el senyor Xuan Vermell, que recentment és el tercer més ric d’Aspanya. Segons ell, amb la crisi s’ha millorat un poc, però encara no és sufiicient amb els canvis que s’han produït en l’àmbit laboral, és que com recalca ell mateix, els treballadors encara volen cobrar a fi de més i molts d’ells es neguen a treballar 7 dies a la setmana o més de 12 hores al dia. Si no canvia aquesta insolitaritat de la classe obrera amb la patronal, els grans empresaris explotadors no podran estar mai en les primeres posicions de la llista forbes, també avisa que de no canviar la tendència i s’augmenta la destrucció de drets socials, molts d’ells hauran fer com el seu company Armancio Oregano que té tota la producció en països on els drets laborals i socials són més justos i on els treballadors poden gaudir d’una jornada laboral tan llarga com ho desitgen i fins i tot es poden endur feina a casa o dormir en la mateixa fàbrica.

Davant de totes aquestes injustícies els becaris ens hem de plantar, no ens podem quedar impassibles, per tot això hem llançat la campanya. Per apadrinar-los us podeu posar en contacte amb nosaltres en la direcció que s’adjunta i les accions que estem preparant són les següents:

 • Concentració treballadora: Farem una concentració on tots els becaris podrem treballar sense cobrar en les feines que ens proposen, si no eres becari no passa res, ningú et demnarà el carnet.
 • Cobrir substitucions: Farem una llista de becaris per poder facilitar als empresaris que puguen cobrir les vacances dels seus treballadors amb becaris sense sou.
 • Mestres i professors sense drets laborals: Tot aquell que vulga podreu apuntar-se a les beques que llancen en l’educació per a subtituir professors a canvi de no cotitzar en la SS.
 • Administratius becaris: Sempre podreu treballar a l’ajuntament com a becari per a cobrir la manca d’administratiur i fins i tot vos pagaran 500€, aquesta ja està coberta però tranquils que ja sortiran més.

Us recordem que a nivell individual es poden fer moltes coses:

 • No et manifestes mai quan es convoquen mobilitzacions pels drets laborals o socials,
 • Culpa’t de l’autoria de la crisi, i és que part important de la crisi la tenim els becaris al viure per damunt de les nostres possibilitats.
 • Vota al partit que més corruptes té entre les seves llistes. Si algú et dona arguments per votar alguna alternativa, recorda-li que tots els polítics són iguals.
 • Tracta de veure canal nou o com alternativa TVE. No t’informes mai pel teu compte o tractes de contrastar informació.

i… si no eres becari encara, no et preocupes.. el govern està fent tot el possible per a que t’unisques a la nostra ONG!

Notícies relacionades:

Actualment hi ha "2 comentaris" en aquest article:

 1. samaruc ha dit:

  Realment m’ha alegrat la vesprada aquest escrit, m’ha semblat suficient satíric, i unes rises sobre el drama que estem sofrint la classe treballadora no ve malament.
  Jo ja fa anys que treballe, però em quede amb l’última frase “el govern està fent tot el possible per a que t’unisques a la nostra ONG”, tal com va el tema d’ací poc de temps ser becari serà un privilegi.
  També m’agradaria que fereu una enquesta sobre la visita del president a Quatretonda, m’interessa saber que pensa la gent del poble sobre el tema.

  • Ens agrada que proposes una enquesta, ens pots indicar exactament quina és la pregunta i les respostes per a l’enquesta, fes-ho amb un comentari a continuació o al correu quatretondainformacio@quatretondainformacio.com i la penjarem el més aviat possible.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)