Home » Generals » Llegint actualment:

Manifestacions en els escenaris de malbaratament valencià.

11/02/2012 Generals Sense comentaris

Hui estaven convocades manifestacions, en protesta pel malbaratament del govern que sofrim els valencians. Aquesta volta els escenaris de les marxes han sigut les obres faraòniques que va promoure la Generalitat i simbolitzen la política de grans esdeveniments que impulsà el consell en el seu dia i ha portat a les arques públiques fins a aquesta situació crítica que vivim.

A València la manifestació ha començat en el pont del Assut de l’Or, que es troba enfront de l’edifici de l’Àgora de la ciutat de les Arts i les Ciències i s’han desplaçat uns milers de persones fins el port de València, escenari del circuit urbà de formula 1.

A Castelló, la manifestació tractava d’arribar fins a l’aeroport de Castelló, però finalment han accedit sols fins a la rotonda d’entrada, per l’existència de l’acordonament de les forces de seguretat, a causa de la gran afluència de participants, els manifestants han acabat ocupant l’autovia, tallant el trànsit durant part del matí.

A Alacant hi ha hagut dos manifestacions, una a la Ciutat de la Llum i un altra a Benidorm que ha anat fins a Terra Mítica.

Amb aquestes mobilitzacions les organitzacions que les convocaven (UGT, Intersindical, CSI-F , FSES i CCOO), han protestat contra el malbaratament que la Generalitat Valenciana ha fet en els darrers anys i pretenen assenyalar els macroprojectes deficitaris i que tot els valencians estem sofrint per les retallades en els sectors públics i sobretot en les necessitats més essencials.

Capçalera de la marxa a València.

Cordó de les forces de seguretat que impedeix l'avanç de la marxa de castelló.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)