Home » Fòrum »Totes les categories » Llegint actualment:

Fòrum Setembre-Octubre 2012

05/09/2012 Fòrum, Totes les categories 17 Comentaris

_______________________________________________________________

Escriu en aquesta secció “Participa” sobre qualsevol assumpte que t’interesse.

Arxiu:

Fòrum Juliol-Agost 2012

Fòrum Maig-Juny 2012

Forum Abril 2012

Forum Març 2012

Notícies relacionades:

Actualment hi ha "17 comentaris" en aquest article:

 1. esmorzar ha dit:

  Gràcies a l’equip de govern del nostre Ajuntament, ja ens coneixen per tot arreu. Com dia algú l’altre dia en un comentari, “ja ens han posat al mapa” i en aquest cas no és menys i és que som la burla generalitzada en les xarxes socials amb la famosa foto. Jo ja estic pensant en dir que no sóc de Quatretonda quan vaig per ahí.

  • dinar ha dit:

   He trobat aquesta pel facebook, però potser aquesta no interessava publicar-la, era millor l’altra per tal d’armar “ruido”, però be allà cadascú. Tambe he preguntat un poc (que no costa tant) i m’he enterat que d’aquestes hi havia mes penjades pel poble que de les que tenien les faltes i tambe va ser proporcionades per l’ajuntament.
   Ale a disfrutar.

 2. dinar ha dit:

  Tranquil no el penses si dir-ho o no, simplement no vingues al poble i deixans a tots els que si que estem orgullosos de ser-ho tranquils. Eixa es el tipus de publicitat que aneu fent per ahi per desprestigiar a l’ajuntament (l’ajuntament som tots els veïns), però el que feu es tirar per terra a tot el poble, per una herrada que pot passar. Prova a preguntar al teu avi o al teu pare o a algun germà a vore com ho escriu… i ja ens seguixes contant!!!

  Tanca el traductor de català i escriu a veure cuantes faltes fas tu mateix, pot ser et sorprengues.

  Anim i seguiu així que serem famosos a tot arreu.

  • esmorzar ha dit:

   Primer que res, jo no faig res per desprestigiar l’Ajuntament, ell s’ho fa soletes, de fet jo no vaig penjar ni me se va passar pel cap fer-ho, aquesta foto al facebook. Jo el diumenge per la nit quan vaig obrir el facebook i vaig veure que aquesta imatge l’havia compartit 39 de les meves amistats, que més de 20 eren forasteres i els comentaris que posaven, senzillament només em va entrar que pena.
   Després, dir que l’Ajuntament som tots…, vas molt enganyat, puc recordar-te un parell de coses molt actuals, les carrosses de Quatretonda: Primer passa que als troyans no els doneu premi, perquè són qui són, tal qual. Després pengen les fotos de les carrosses al facebook i casualitat de la vida, falta una carrossa, no afí al govern clar.
   Per acabar el tema de l’avi, el pare, el fill i l’esperit sant…, això és com si vas a l’hospital a operar-te d’apèndix i es confonen de pacient i et tallen un braç, per tant vas a reclamar i el director de l’hospital et contestara “Que t’opere el teu avi o el teu pare a veure com quedes”. Et recorde que el de la foto és un comunicat oficial de l’Ajuntament amb la seva capçalera, no un escrit d’un veí.

   • dinar ha dit:

    Vigila les amistats, perquè en amics aixina no fan falta enemics.
    Gràcies per confirmar una de les meves teories sobre les carrosses, pel que jo tenia entés abans i ara el jurat de les carrosses era gent anònima del poble i no depenia de l’ajuntament (sols triaven varies persones amb diferents característiques), però ara ja tinc clar que almenys abans el jurat era l’ajuntament (no fa falta que et recorde qui perque suponc que ho saps), i ells donaven els premis a qui els rotava.
    Per això els toyans en 4 canyes i una disfressa de compra s’enportaven any rere any el primer premi i altres que tenien més feina ni un clau, perquè? perque eren del govern afí com be dius. Ara al menys estan provant la seva mateixa medicina i pareix que no els agrada, una llèstima perque als altres segurament tampoc els agradaria.
    L’altra carrossa no afí sin comentarios, dos banderes de plàstic anticonstitucionals, molt bé.

    He gastat traductor????

    • esmorzar ha dit:

     No entenc quina cabuderia la teva amb defendre el indefensable, pel que fa a les faltes de l’escrit crec que no hi ha més debat, el tema cau pel seu propi pes.
     Pel que respecta al tema de les carrosses, jo no recorde masa qui guanyava tots els anys, sols puc dir-te que no eren els mateixos, i el que ha passat aquest any no té precedents, per la necessitat que ha mostrat l’ajuntament per fer que no tingueren premi el troians i per tal de repartir el premi de la categoria de carrosses el més equitatiu possible per no descontentar a ningú i quedar bé en tots, només han aconseguit fer una xapuça i el revolt que han alçat ha sigut gran, perquè en general la gent se n’ha adonat de la manera partidista que ha actuat l’Ajuntament.
     Pel tema de la carrossa que no apareix a les fotos de l’ajuntament, veig que estàs assabentat i que ràpidament t’has donat per entès, d’aquesta forma confirmes que l’ajuntament censura directament aquells veïns que no comulguen amb ells, típic del PP.

     • dinar ha dit:

      No fa falta ser un ser superior per saber qui son, sols en entrar al facebook de l’ajuntament i buscar les fotos de les carrosses ho veus de seguida, i per si acas no ho pilles veus qui escriu els comentaris de baix i tambe pots imaginar la carrossa quina es.

 3. jordi nadal ha dit:

  Dinar, crec que eres una persona molt propera a l’ajuntament, tant propera que crec que estas dins, no tingueu por i poseu el nom, no passa res, per alusions als meus amics i l’anterior corporació municipal:
  -El jurat de les carrosses sempre ha tingut polèmiques, però estos dos anys ha sigut exagerat, em diràs que clar, jo que tinc que dir. Mai ha sigut la gent de l’ajuntament, i el cap del teu partit va ser jurat en aquestos anys.
  -estas justificant que segons qui mana tindrà o no premi, llavors confirmem els nostres dubtes
  -nosaltres no hem guanyat mai un primer premi, no tens ni idea
  -quan hem guanyat premis ho hem merescut
  -l’any passat, per a mi i per a molts que ens ho van dir, la millor i ni premi, i enguany hem quedat darrere de uns que anaven en un llençol al remolque i quatre maraques, quan quasi tots ens feien segons o tercers
  -et vull recordar que hi han hugos que vos han votat a vosaltres, i em pareix patètic mesclar la política amb estes coses, açò deuria ser FESTA,
  Salut amic, i lo millor de festes que son les carrosses o fem algo o acabaran mal.

 4. quatretondí ha dit:

  Ahir quan tornava al poble, al entrar al camí del cementeri venint per la pobla em vaig trobar amb la ratlla aquesta, el primer que vaig pensar és que si que m’havien afectat les cerveses. Però resulta que no havia begut. Així que vaig parar un poc el cotxe i em vaig delitar en aquesta obra d’art, mai havia vist una ratlla divisòria d’una calçada amb tanta personalitat, aquestos traços que semblen donar-li vida i alegria, el que del contrari només seria una mera ratlla damunt de l’asfalt.
  Un 10 per l’ajuntament de Quatretonda, que fa tot el possible per a que els veïns tinguem de que parlar totes les setmanes.
  Única puntualització, resulta difícil seguir la ratlla amb el cotxe.

  • monedero ha dit:

   Que bons que sigueu!!!! Olé olé i olé!!! Quant vosatros feeu coses mal fetes ben mal que vos sabia que vos heu digueren, i n’haveu fet prou!!!
   Tingueu raó. l’ajuntament ho ha fet molt mal, l’alcalde anaba pintant la ralla i li se va escapar. Jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • quatretondí ha dit:

    Quan dius “vosatros” exactament a qui et refereixes?
    Jo no voldría preocupar-te però no tinc, ni he tingut res que vorer amb l’alcalde actual ni amb els exalcaldes. No obstant sembla que per a tu, tot aquell que dona una opinió crítica és perquè es tracta d’un “dels altres” i no és mereix cap consideració. Típic de la dreta més rància, el que heu fet sempre i el que continueu fent, només governeu per als vostres, per a robar i per aprofitar-se personlament!!!

    PD: també governeu per a donar que riure!!! en aquestes dos últimes setmanes ho heu demostrat,

    • monedero ha dit:

     Quant vos critiquen, heu fa la derecha rancia. Vosatros sigueu molt democratics que tacheu enseguida de derecha rancia a qui vos diu que no hagueu fet algunes coses be. I para la teua informacio el dire que no soc ni de dretes ni tinc res a vore en el alcalde o anjuntament actual. Pero segons tu que eres el deu totpoderos, soc de dretes…jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja.

 5. sorpresa ha dit:

  Acabe d’entrar al facebook de l’ajuntament i m’ha sorprès molt (pot ser no m’hauria de sorprendre tant) que han penjat un enllaç del diari ABC (com no) en que el titular és: Austria busca 5000 camareros y cocineros españoles. Sueldo, 1800 euros.

  Que volen, que ens n’anem? El que haurien de fer des del govern, tant valencià com estatal, és fer polítiques per a generar ocupació, principalment entre el joves, ja que un de cada dos joves en voluntat de treballar està a casa.

  A més, sembla que volen que ens anem en condicions precàries, ja que ofereixen un sou de poc més de 1500 euros bruts (no el que diu el titular), mentre que la mitjana entre els cuiners austriacs està en 2295€.

  Tot açò és el que ens ofereixen els nostres governants? Que ens anem i deixem enrrere la nostra terra i la nostra gent??

  On està tot eixe treball que es prometia en campanya electoral? I els que havia de donar l’alcalde? Jo encara no els he vist.

 6. Hans Topo ha dit:

  Volia dir unes quantes coses.

  Primer que res ho escric ací perquè no trobe el fòrum d’octubre.

  He vist al facebook de l’ajuntament que han posat l’enllaç de les guies dels PNMs (Paratges Naturals Municipals) de València.

  Quan he vist la guia de Quatretonda, de repent m’ha arribat un augment d’indignació, no se vosaltres si heu vist aquesta guia, (al final del comentari pose l’enllaç). El que més m’ha indignat a banda de la manca d’informació en general, és per exemple que vas a “Sugerencia Comer” i sols apareix Restaurante Ricardo, sembla que a aquest poble no hi ha més bars, ni restaurants, ni res. Després he volgut indagar respecte a aquesta guia, he vist que es va presentar en juliol, i he trobat el vídeo que adjunte, podem veure al nostre alcalde amb el seu “garbo”, cap al minut 4:42. Per cert també em sembla que falta a “sugererencias dormir”, la Casa de la Bastida, la qual és municipal i no dóna informació per poder contactar. Tot això sense entrar a comentar moltes altres coses.
  Per acabar, en teoria està traduïda al “valenciano” però no sé on l’han penjada, perquè a la xarxa no hi ha ni rastre de la versió valenciana, segurament l’han guardada per a que no es desgaste.

  l’enllaç de la guia:
  http://www.cma.gva.es/areas/espacios/PNM/descargas/Valencia/PNM_Quatretonda/guia/index.html

 7. A partir d’ara teniu a la columna de la dreta el tauler de notícies de l’Ajuntament de Quatretonda. Amb l’última informació penjada a la pàgina oficial de l’Ajuntament.

 8. samaruc ha dit:

  El tema de la basura serà per a que anem obrint boca i preparant la cartera, perque si és veritat que ens van a doblar les taxes… Ens van llevant tots els serveis i cada volta paguem més, i ja no és qüestió de pagar es que doblen el preu!!!

 9. Hans Topo ha dit:

  La Generalitat acaba de fer una crida a l’ajuda, demana la solidaritat de tots els valencians en estos moments tant difícils. Han donat un número de compte per a que feu ingressos per a poder comprar ciris i llinternes per a les conselleries afectades pel tall injust de subministre elèctric. Ens recorden des del govern valencià, que en esta companyia eléctrica, no és la que està Aznar i que tots els treballadors son un tall de “rotxos”. El conseller d’hisenda està fent una investigació respecte estos successos i pareix concloure que tota la culpa la te zapatero, per aixo demana que els valencians ara més que mai hem d’ajudar en el que puguem, del contrari, els catalans possiblement ja estan pensant una invasió de la Comunidad Valenciana aprofitant que estem a fosques i com diuen per ahí “de nit tots els gats són pardos”
  Jo estic buscant la dinamo de la bici i uns quants ciris per enviar-ho.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)