Home » Músicactualitat »Totes les categories » Llegint actualment:

Hui és un dia trist!… per la manca de llibertat, entre elles la d’expressió.

18/08/2012 Músicactualitat, Totes les categories Sense comentaris

En aquesta entrada volem rescatar un apartat del web, el de “musicatualitat” on es pretén posar música relacionada en el dia a dia, tant cultural, polític, efemèrides o el que fora.

Desgraciadament l’entrada de hui està relacionada amb la censura, la repressió i la rersecussió política, ja que el passat 17 d’agost tres activistes feministes d’un grup de música rus, PUSSI RIOT, que posa en escena, a Moscou, “performances extemporànies” de provocació política sobre temes com la situació de les dones a Rússia, han estat finalment comdenades a 2 anys de presó, segons la condemna perquè havien “soscavat l’ordre social” amb la seva protesta mostrant una “absoluta falta de respecte” als creients.

Amnistia Internacional les considera preses de consciència per “la severitat de la resposta de les autoritats russes”.

Us deixem una de les seves cançons: Убей сексистские (mort als sexistes);

 [audio:http://quatretondainformacio.com/wp-content/uploads/2012/08/mort-als-sexistes.mp3]

 per escoltar la música prem el play

Les tres condemnades:

  • Maria Alyokhina, estudiant de quart d’any de periodisme a Moscou, té una història de voluntària i activista amb Greenpeace RússiaTé 24 anys i un fill. Va exercir un paper actiu durant el judici: repreguntando als testimonis i qüestionant agressivament la naturalesa dels càrrecs i del procediment. 
  • Yekaterina Samutsevich, 30 anys, és una programadora interessada en col · lectius LGTB . Titulada en fotografia i multimèdia.
  • Nadezhda Tolokonnikova, 22 anys, és una estudiant de filosofia a la Universitat Estatal de Moscou amb una història d’activisme polític amb el grup d’art al carrer Voina . 

 

 

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)