Home » Fòrum »Totes les categories » Llegint actualment:

Fòrum de Juliol-Agost 2012

08/07/2012 Fòrum, Totes les categories 15 Comentaris

_______________________________________________________________

Escriu en aquesta secció “Participa” sobre qualsevol assumpte que t’interesse.

Arxiu:

Fòrum Maig-Juny 2012

Forum Abril 2012

Forum Març 2012

Notícies relacionades:

Actualment hi ha "15 comentaris" en aquest article:

 1. trodebac ha dit:

  Estic veien el percal i es que et bull la sang. Com es possible que la gent estiga tant cega, es que sempre ho han dit i es ben cert, no hi ha més cego que aquell que no vol vore.
  El cas es que a banda de tot el que diuen els del bloc en el boletí que han repartit, també li poden sumar que una setmana després de festes i encara hi ha carrers plens de runa, botelles i papers. Per no parlar de la quantitat de barreres que a dia de hui encara estan montades i ocupant lloc a més de les rodes que s’han possat de moda i que ara impedeixen que la gent puga aparcar o circular per dins del poble.

  I es que en el meu poble hi ha una dita, “això és pagar i plorar” exactament el que estem fent ara els quatretondins, l’acalde es posa un sou perquè segons el,l si no cobra l’alcalde no és bo i ara resulta que el poble està més mal gestionat que mai.

  • barreres ha dit:

   Si et molesten les barreres, crec que ningú es queixarà de que les lleves (agafa unes claus del 17 i a desmontar), no ens enganyem, llevar les barreres sempre ha sigut cosa dels festers, lo que passa es que estos fester pa fermos una discomovil si que son bons pero pa fer el que se suposa que fan els festers no ho son. A cadascu les seues culpes, i les barreres son cosa dels festers

 2. jajaja ha dit:

  Que mal vos sap no haver-hjo pensat vosaltres. La primera vegada que es gasta eixe edifici per a algo desde fa molts alnys. Donava pena el arxiu alli dins i tot ple de runa. Pero clar entonces estaven els teus… Ja havera volgut jo vore a Rafel o David i companyia montant i desmontant barreres com ho estan fent ara l’alcalde i alguns consejals amb companyia dels festers que van, si este any que per desgracia no ha entrat la gent del paro a treballar i haveren tingut que fer-ho ells, segurament l’hi haveren tirat la culpa a la generalitat i no haveren fet bous. Per a variar
  I ara a festes que tambe aniran els del bloc i del psoe a la provesons o sols aniran als convits a fartar. AIXO SI QUE SABEN FER BE!!!!!!

  • jaja ha dit:

   doms bé?, respira que t’agarrarà algo

   • jajaja ha dit:

    Tranquil que a estes altures no m’agarra res, ja estic acostumat a la força d’aguantar als que estaven i que sels omplira la boca diguent que tot estava be i la culpa es dels altres.
    Dorc no sas tu com de agust saben que ja no poden fer cap ensisamada de les seues.

  • Joanjo ha dit:

   Mira espavilat. Ara l’alcalde i un regidor desmonten barreres i pareix que siga tot el del món.
   Doncs jo he anat alguns anys a montar barreres (abans de bous) i després a desmontar-ne amb els homes de l’ajuntament quan mon pare era regidor i no se m’han caigut els anells ni he tingut interés en publicar-ho a ningun lloc. Ara l’alcalde ( que cobra 1200 i pico euros al més de l’ajuntament) va a desmontar barreres i pareix que faça tot el del món. Doncs no està mal que treballe una mica i no cobre soles per estar escrivint a les xarxes socials en hores de treball.

   • antijoanjo ha dit:

    Molt bé Joanjo, continua aixina…

    • Joanjo ha dit:

     Si que eres intel·ligent que no saps dir res més…

     • joanjoanet ha dit:

      Joanjo for president

 3. Jajaja ha dit:

  Neus hi ha el vaig dir l´altre dia que avorer quant ten curres una del bloc, sempre teu curres en els mateixos.

  • esmorzar ha dit:

   Em sap greu desil·lusionar-te, però crec que t’has precipitat, no soc ixa que dius, de fet sóc xic i no sóc del Bloc com sembles insinuar,
   Jo faig les imatges que em fan gràcia i a partir de fotos que corren per les xarxes, però si vols supose que tu també podràs fer la caricatura que cregues, del que cregues, de qui vulgues i penjar-la com ho he fet jo.
   Així que si vols ja ho saps, però no em digues que hem de fer els altres.

  • esmorzar ha dit:

   Com he vist que t’agraden, et deixe una altra imatge, aquesta no és tan divertida com les altres, realment és molt trist que una persona es pose un sou per a dedicar-se a escriure mamonades, mentires i tonteries partidistes en fòrums, en l’horari que deuria estar treballant.

 4. Joanjo ha dit:

  Jaja jo almenys no m’amague, i no tinc por de dir qui soc. És molt fàcil clavar-se amb algú des de l’anonimat. Si fores prou valent/a t’identificaries, però comprenc que tingues por de fer el ridícul.

  • xoanxo ha dit:

   tens rao joanjo, eres valent, no com part de la gent que fa burla en esta Web i no diu qui es, pero feta la llei feta la trampa o tots moros o tots del bloc

 5. Joanjo ha dit:

  Jo parle per mi, i pel que m’afecta. La resta de la gent ni se qui és ni m’importa. Però no pense contestar-li més a un anònim. Tu si vols continua a la teua com fins ara.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)