Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

El PP de Quatretonda es nega a sotmetre a consulta popular la concessió per a 15 anys del servei d’aigua potable.

03/11/2014 CAP, Locals Sense comentaris

David Mahiques lamenta que en la votació de la proposta socialista, Compromís adoptarà l’abstenció, tot i haver reclamat un major foment de la participació ciutadana.

David Mahiques afirmà que el comportament de Compromís en la votació demostra una connivència amb el PP en este tema.

Els socialistes destaquen que la concessió de l’aigua per 15 anys “condicionarà a les properes corporacions i este aspecte no estava en el programa de cap partit”.

El Govern del PP de Quatretonda s’ha negat a sotmetre a consulta popular el plec de condicions de la concessió del servei d’aigua potable i clavegueram del municipi, que en un recent ple municipal s’establia que serà per un termini de 15 anys. El PSPV-PSOE ha presentat una moció a la qual demanava que els veïns es pogueren pronunciar al voltant d’aquest plec de condicions, perquè com explicava el portaveu socialista, David Mahíques, “no estem parlant d’un contracte menor, sinó d’una actuació que condicionarà a les properes corporacions, que no venia al programa de cap partit i sobre el que la ciutadania deuria almenys poder opinar”, assenyalava.

Mahiques recordava que en un primer moment “el PP fins i tot va estar barallant que el termini fora superior, de 25 anys, però que finalment ho van reduir a 15 per la pressió del Grup Socialista, des d’on tenim clar que la millor opció seria una concessió semblant a la que teníem, per un període de 4 anys, ja que les millores que s’han inclòs al contracte per tal d’allargar la concessió les acabarà pagant igualment la ciutadania” , afegia.

Per al portaveu socialista, “les excuses del PP de què si no es presenta un contracte tan llarg les empreses no s’ho queden ens sembla pobríssima, ja que deuria haver-se plantejat en altres termes, i en el cas d’haver-se quedat desert, haver estudiat altres opcions. Però el que no es pot fer en cap cas és anteposar l’interès de les empreses als dels ciutadans fent un plec a mida”, destacava.

Per altra banda, David Mahiques lamentava que, davant la proposta dels socialistes de fer una consulta popular, Compromís haja optat per l’abstenció, “quan el passat 3 de març esta mateixa formació va presentar al ple una proposta de participació ciutadana per fomentar la democràcia directa, i en ella i hi havia un punt on es proposava de fer consultes populars desprès de comptar amb acceptació plenària. Que s’abstinguen en esta proposta demostra una nul•la confiança en els seus propis plantejaments, i deixa encara més via lliure al PP al seu ja habitual menyspreu a la democràcia”, concloïa el portaveu del PSPV.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)