Home » Fòrum »Totes les categories » Llegint actualment:

Fòrum de Maig-Juny 2012

01/05/2012 Fòrum, Totes les categories 5 Comentaris


_______________________________________________________________

Escriu en aquesta secció “Participa” sobre qualsevol assumpte que t’interesse.

Arxiu:

Forum Abril 2012

Forum Març 2012

Actualment hi ha "5 comentaris" en aquest article:

 1. furquet ha dit:

  Algú sap perquè fa més de dos setmanes que no funciona l’estació meteorològica? També per a estalviar?

  Jo no sé vosaltres, però jo, la trobe molt a faltar

 2. Quatretondí ha dit:

  Em pareix molt bé que el senyor alcalde se les done de “pisto” i que li agrade molt fer-se la foto i penjar a la seva web tot los bé que ho fa. Però la veritat és un altra.
  Perquè dic açò, sencillament perquè acabe de vore que va penjar fa un temps:
  “En 2 mesos a Quatretonda hem recollit 188 litres d’oli per a reciclar…”
  Com si fos una gran cosa, ara des d’ací i amb la meva humilitat m’agradaria explicar-li una coseta. Mire vostè, el consum mitjà per habitant és d’uns 14L/hab. i any, segons cifres oficials. Si a Quatretonda vivim 2.500 persones, suposa un consum de 35.000l/any i si estimem que el 50% es genera com a residu, ens surt que a l’any generem en Quatretonda 17.500l/any o el que seria el mateix: 1.460l/mes.
  Si amb els contenidores heu recollit en dos mesos 188 litres, açò no suposa ni el 0,07% del residu d’oli que s’ha generat.
  Amb una dada per baix del 0,1%, el que suposa és que més o menys seguim reciclant el oli els mateixos que ho fem sempre, molt per baix de la mitjana.
  Així que no és tan gran cosa, ja fa molts anys que els del seu partit es passen el dia diguent-nos que som els primers en tot, per favor no comence vosté també.

  Per cert, el que és una veritat com una casa, és la merda que s’amuntega al voltant dels contenidors, adjunte fotos. Podria penjar a la seva web algo així com “en dos mesos a Quatretonda hem amuntegat 1 Tn de merda pels voltants dels contenidors”…
  Espere que no s’ho prenga a mal.

  • quatretondí ha dit:

   Perdoneu, volia dir: no arriba al 7% de residu d’oli que s’ha generat, en compte del 0,07%.

 3. un més ha dit:

  Açò em supera. Hui he eixit abans de treballar per poder anar a que em contaren un cuento al saló d’actes de l’ajuntament, perquè volia vore que dien, total que he arribat a les 18:50 a preses i corregudes i quan he arribat m’he trobat les portes tancades, al principi no sabia si es que ho havien fet molt ràpid, (com diuen que són tan eficaços) i ara m’acabe d’asabentar que no s’ha fet. Té nasos l’assumpte.

  Açò que vol dir, ho anuncien amb un dia de temps i ho desconvoquen en el mateix moment?
  Mare meua i quin tall,….
  Com a mínim un bando o penejeu-ho en algun lloc, collons. o es que no volen que vaja molta gent?

 4. Quatretondí ha dit:

  Ja fa cap a un mes vaig enviar fotos dels contenidors de reciclatge on s’amuntega tota la porqueria i bolses als voltants, hui he tornat i seguix igual o pitjor. Adjunte nova fota de la situació.

  On està l’equip de govern? i el concejal de mediambient? Podrien fer alguna cosa ja que amb dedicació exclusiva l’alcalde haura de tindre temps per possar-li solució, o això és el que dia abans de les eleccions, que amb la seva dedicació exclusiva o faria tot una calç, no obstant segueix tot igual.

  Perdoneu però no he trobat el forum del mes de Juny!!

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)