Home » CAP »Festes »Locals » Llegint actualment:

L’Ajuntament de Quatretonda dóna ajudes a les carrosses de paperet

06/06/2018 CAP, Festes, Locals Sense comentaris

L’Ajuntament de Quatretonda s’ha posat com a objectiu la revitalització de la cavalcada de les carrosses de festes i per aquest motiu concedeix ajudes per a la confecció de les tradicionals carrosses de paperet.

Foto de Josep Lluís Gironés

La cavalcada de “les carrosses” és un dels actes festius més característics del nostre poble i des de fa uns anys, la tradició de fer carrosses de paperet s’està perdent i d’aquesta manera es busca ajudar als veïns que han d’invertir molt de temps i diners en la manufactura de les carrosses de paperet.

Es destinaran fins un màxim de 4.000€ en ajudes i el seu import individual serà de 600 o de 400 euros, depenent de si la carrossa té una figura central voluminosa o no. Les ajudes es poden sol·licitar fins el proper 24 d’agost i les bases es poden consultar al web de l’ajuntament de Quatretonda.

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)