Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

L’Ajuntament posa en funcionament el Banc de Terres

28/03/2018 CAP, Locals Sense comentaris

L’Ajuntament de Quatretonda ha posat ja en funcionament el Banc de Terres, una iniciativa amb la qual s’intenta pal·liar l’abandonament de les parcel·les rústiques i al mateix temps intentar donar solució a la creixent problemàtica agroambiental derivada de l’abandonament dels camps, com ara la proliferació de plagues, rosegadors, erosió del sòl, degradació paisatgística, així com el no menys important risc d’incendi, i contribuir d’aquesta manera al manteniment del paisatge agrari del terme municipal.

La creació d’aquest Banc de Terres pretén incentivar els propietaris de parcel·les abandonades a la seua posada en cultiu a través de terceres persones, la qual cosa, a mitjà i a llarg termini, redundaria en una disminució dels problemes agroambientals anteriorment descrits.

El Banc de Terres afavorirà la difusió d’ofertes i demandes de terres de conreu, així com el contacte entre propietaris que ofereixen terrenys per llogar i llauradors que vulguen llogar terres per cultivar-les.  

Per a més informació vos podeu adreçar a l’Ajuntament.

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)