Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

S’inicia el 4t #QuatretondaParticipa per decidir les inversions del SOM

28/02/2018 CAP, Locals Sense comentaris

L’Ajuntament de Quatretonda ha iniciat un nou procés de participació ciutadana amb l’objectiu de donar veu als veïns i veïnes i apropar-los a la presa de decisions. Aquesta és la quarta edició de #QuatretondaParticipa i en aquest cas es realitza per decidir a què es destinen els diners provinents del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de la Diputació de Quatretonda. L’import del SOM d’aquest any és de 220.893,41€. No obstant això, com que una part s’ha de destinar a acabar el vetlatori municipal, proposta més votada en la segona edició de #QuatretondaParticipa, s’estima que l’import lliure per a participació ciutadana és d’aproximadament 150.000€ tot i que, en funció del cost real del vetlatori, aquest import es pot incrementar.

El primer dels passos del procés de participació és el que s’ha iniciat hui i que s’allargarà fins l’11 de març i és la fase de presentació de propostes. Tot aquell que ho desitge pot fer propostes sobre a què vol que es destinen els diners del SOM. Totes aquelles aportacions que el departament tècnic de l’’Ajuntament accepte com a viables i s’ajusten a les condicions que estableix la Diputació en la subvenció del SOM es sotmetran a votació del 19 al 24 de març. Els veïns de Quatretonda majors de 16 anys podran elegir un màxim de dues propostes d’entre totes les proposades i es podrà votar bé per Internet o bé presencialment en l’ajuntament i en la biblioteca.

Fruit d’anteriors edicions de #QuatretondaParticipa s’ha reformat l’Escola d’Adults i també el gimnàs municipal, s’ha canviat la barana del poliesportiu, s’han reparat camins rurals, s’ha senyalitzat la Senda de l’Escaló, s’ha iniciat la construcció de l’edifici multiusos que albergarà el vetlatori i en les properes setmanes s’iniciaran els treballs per a millorar l’estètica de les entrades al poble.

Per a més informació, clica ací 

 

 

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)