Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

22 persones aturades comencen a treballar per a l’Ajuntament

03/01/2018 CAP, Locals Sense comentaris

L’Ajuntament de Quatretonda ha incorporat a la plantilla de personal, per un període de mig any, a 22 nous treballadors i treballadores.

Aquestes incorporacions ho han fet a través de programes del SERVEF destinats a la contractació de persones aturades. En primer lloc s’han incorporat cinc persones gràcies al programa destinat a contractar aturats de llarga durada i dues més pel programa per donar feina a persones aturades majors de 30 anys. Aquestes persones es dedicaran a feines de neteja del municipi i una treballadora es dedicarà a feines administratives en l’ajuntament.  Així mateix, a través del programa Avalem Territori s’han contractat dotze persones destinades a feines de peonatge forestal i tres que realitzaran les funcions de capatàs. D’aquesta manera es constituiran tres quadrilles de 5 persones que se n’encarregaran de diferents feines com la reparació i manteniment de camins forestals, treballs de neteja de la serra per a la prevenció d’incendis forestals i també treballs de neteja de barrancs i sendes.

Aquests tipus de programes són una bona oportunitat tant per a l’Ajuntament, que troba un important recolzament en la plantilla que és molt necessari per poder dur endavant feines que de no ser així no es podrien dur a terme, com per a les persones desocupades, que tenen una oportunitat per reincorporar-se al mercat laboral.

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)