Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

El Consorci de Residus assumirà la gestió de l’ecoparc de Quatretonda

20/12/2017 CAP, Locals Sense comentaris

El Consorci de Residus V5 assumirà en les properes setmanes la gestió de l’ecoparc de Quatretonda. La cessió permet a l’ajuntament alliberar-se del cost que els representa el manteniment de l’ecoparc, uns 20.000€ anuals.

A més a més, es prestarà un millor servei als veïns, ja que les instal·lacions estaran obertes un mínim de 38 hores setmanals i no 12 com en l’actualitat. Una altra millora és que l’ecoparc estarà informatitzat de manera que es realitzarà un millor control dels residus dipositats i els veïns que reciclen podran tindre bonificacions en el rebut del fem.

Així mateix, es preveu que a partir del mes de febrer s’instal·le cada divendres de 12a 14h i de 16 a 18h un ecoparc mòbil dins del municipi per a facilitar el dipòsit de deixalles.

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)