Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

El plenari aprova els pressupostos per al 2018

06/12/2017 CAP, Locals Sense comentaris

Divendres 24 de novembre a les 20.00h va tenir lloc el plenari ordinari del mes de novembre.

En primer lloc es va aprovar l’adhesió al conveni entre la SGAE i la FEMP per tal de que els pobles es puguen acollir a una tarifa plana per pagar els drets d’autor. D’aquesta manera l’ajuntament ajustarà aquesta despesa i pagarà 1.903€ on s’inclouran tots els actes que promoga l’ajuntament i que estiguen subjectes a drets d’autor (orquestres, concerts de música, passa carrers, cinema, etc.). Fins ara es pagaven al voltant de 2.600€ sols dels actes de Festes de Sant Pere i Festes Patronals.

Tot seguit es va aprovar el pressupost municipal per a 2018. Aquest s’ha incrementat un 9%, tant els ingressos com les despeses. Açò ha sigut possible perquè els ingressos s’han incrementat bàsicament pel Fons de Cooperació Municipal, que aporta anualment 90.000€ provinents de la Diputació de València i de la Generalitat Valenciana. Pel que fa a les despeses, destaquen enguany, l’increment en l’import que es destinarà a camins i és que per al 2018 s’ha previst destinar 50.000€ per la reparació i manteniment de camins rurals, l’increment en la despesa destinada a serveis socials, el xec emprenedor que repartirà fins a 4.000€ entre les empreses de nova creació al municipi, els 4.000€ per a subvencionar la realització de carrosses de paperet o els 19.000€ per a un cotxe nou de la policia local.

El plenari de l’Ajuntament de Quatretonda, a més, va adquirir el compromís amb la Conselleria de Sanitat de que el consistori municipal es farà càrrec de la gestió i implementació de l’electrificació d’acord als criteris marcats per Iberdrola (compromís que ja ha adquirit Iberdola amb l’Ajuntament de que l’empresa elèctrica es farà càrrec del cost), el soterrament de l’enllumenat públic i la instal·lació de faroles en la façana del centre mèdic i per últim, d’aquelles tasques que es deriven de l’eliminació de construccions o altres obstacles no detectats en la parcel·la, si els hi haveren.

Seguidament es va aprovar la concessió d’una ajuda de 3.000€ al Fons Valencià per la Solidaritat, per a que es destinen a ajudar al Tercer Mon.

Un altre punt important que es va tractar al plenari i es va aprovar és el de l’aprovació del conveni amb la Diputació de València per a millorar l’accesibilitat del portal web de l’ajuntament a totes les persones que tinguen dificultats per a fer-ho, com per exemple, persones que tinguen problemes de visió.

Com que el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere era el 25 de novembre es va aprovar també al plenari una moció de rebuig a la violència masclista i d’adhesió de l’Ajuntament de Quatretonda al Pacte valencià contra la violència de gènere i masclista.

Finalment es va aprovar la signatura del conveni amb el Consorci de Residus per a la cessió de la gestió de l’Ecoparc a aquesta entitat, de manera que Quatretonda s’estalviarà 20.000€ anuals i els veïns tindran un millor servei.

 

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)