Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

L’Ajuntament de Quatretonda aprova rebaixar el tipus impositiu de l’IBI

05/11/2017 CAP, Locals Sense comentaris

L’Ajuntament de Quatretonda ha aprovat aquesta vesprada, amb un plenari extraordinari, rebaixar per a 2018, el tipus impositiu de l’IBI d’un 0,50% a un 0,48%.

Segons l’alcaldessa i regidora d’Hisenda, Aina Benavent, l’Equip de Govern té el compromís amb els veïns d’ajustar la recaptació per l’IBI a les necessitats reals que té l’Ajuntament, ja que no té sentit cobrar als veïns més del que és necessari per a prestar els serveis que ens corresponen com ajuntament. Segons explica, fent el pressupost per a 2018, s’ha calculat que el tipus impositiu de l’IBI es pot rebaixar un 4%, passant d’aplicar-se en 2017 un 0,50% sobre el valor cadastral a fer-ho amb un 0,48% en 2018.

Aquesta mesura se suma a la rebaixa del valor cadastral dels immobles que ja s’ha produït aquest any, en el qual s’ha aplicat un coeficient reductor del 0,87 sobre el valor cadastral dels immobles en 2016 i que per a 2018 s’aplicarà, a més, un altre coeficient reductor del 0,95 sobre el valor de 2017. Açò suposa una rebaixa total del valor cadastral de més del 17% en dos anys. Tot açò, junt a la rebaixa del tipus impositiu, suposarà una rebaixa del rebut de la contribució.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)