Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

Un mes de menjador escolar a Quatretonda

02/11/2017 CAP, Locals Sense comentaris

Després de molt de temps esperant-lo, per fi, Quatretonda té menjador escolar, un servei necessari i molt demanat pels pares i mares, com s’ha demostrat amb la bona acollida que ha tingut i que ha superat totes les expectatives.

I és que 35 xiquets i xiquetes es queden diàriament a dinar a l’escola i uns altres 27 ho fan regularment però en dies solts. A banda, tots aquells xiquets que ho desitgen es poden quedar a dinar quan ho necessiten, una modalitat d’assistència també molt utilitzada. Així, el menjador escolar compta, diàriament, amb un nombre d’usuaris d’entre 40 i 50.

34 d’aquests alumnes són beneficiaris de les beques-menjador de la Conselleria d’Educació de manera que paguen un màxim de 2,25€ diaris, tot i que hi ha alumnes que no paguen res i d’altres que paguen quantitats intermèdies.

A més a més, de moment, s’han contractat tres persones del poble per a prestar aquest servei (dues monitores de menjador i una assistent en línia que se n’encarrega d’acabar de preparar el menjar, servir i netejar) i si el menjador continua tenint la bona acollida que té fins ara, se’n podran contractar més.

La posada en funcionament d’aquest servei ha sigut gràcies a la coordinació entre l’Ajuntament, l’Equip Directiu i el Claustre de l’escola. Des del centre s’ han realitzat tots els tràmits burocràtics necessaris per a començar i l’Ajuntament de Quatretonda ha invertit 9.000€ en adaptar l’aula com a menjador escolar.

Ara tots els xiquets i xiquetes de Quatretonda poden gaudir d’aquest servei. Els de primer cicle d’infantil en el menjador de l’Escola Infantil Municipal que es va posar en funcionament en setembre de 2015 i des del dos d’octubre, al menjador escolar del CEIP Rafael Altamira, els de segon cicle d’infantil i primària.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)