Home » Locals » Llegint actualment:

L’Ajuntament bonifica un 95% l’IBI a les bandes de música

26/09/2017 Locals 1 Comentari

L’Ajuntament de Quatretonda va aprovar ahir una proposta per a bonificar en un 95% l’IBI a les bandes de música i/o escoles de música així com a les seus d’altres entitats culturals sense ànim de lucre, en el cas que hi haveren. Segons l’alcaldessa, Aina Benavent, aquesta proposta s’ha realitzat perquè les bandes de música dinamitzen molt la vida cultural del poble i compten amb la participació de molts xiquets i xiquetes pel que la seua activitat és d’especial interès per al nostre municipi. A més a més, per les necessitats de les bandes, els edificis que utilitzen han de ser grans, pel que l’IBI també és elevat.

En el plenari es va aprovar també el nom de l’edifici del Complex Educatiu i Cultural de les Escoles Velles que es dirà Mestra Elvira Veres. Elvira Veres Marín va ser mestra a Quatretonda des de 1923 a 1933 i va crear la primera biblioteca pública de Quatretonda el 1925. Elvira Veres, d’ideologia blasquista, va ser depurada després de la Guerra Civil, però tant l’alcalde republicà de Quatretonda com el nou alcalde franquista van fer informes a favor de la seua persona. A més a més, Elvira Veres, d’ideologia blasquista, va ser depurada després de la Guerra Civil, però tant l’alcalde republicà de Quatretonda com el nou alcalde franquista van fer informes a favor de la seua persona. A més a més, segons va enfatitzar Aina Benavent, a Quatretonda actualment no comptem amb cap carrer que porte un nom de dona, ni tapoc cap edifici públic ni cap parc, pel que les dones queden així invisibilitzades de la història a Quatretonda.

Per altra banda, també es van acordar les persones i entitats que seran reconegudes en el Dia de la Vila, que se celebrarà el proper 22 d’octubre. Aquestes són:

Alba Vidal Aranda: Per l’esforç i el sacrifici realitzat en la gimnàstica rítmica que li han aportat grans èxits i amb l’objectiu d’animar-la a assolir nous reptes.

Neus Vidal Aranda: Per l’esforç i el sacrifici realitzat en la gimnàstica rítmica que li han aportat grans èxits i amb l’objectiu d’animar-la a assolir nous reptes.

Emma Oltra Benavent: Per l’esforç i el sacrifici realitzat en la natació que li han aportat grans èxits i amb l’objectiu d’animar-la a assolir nous reptes.

Clara Oltra Benavent: Per l’esforç i el sacrifici realitzat en la natació que li han aportat grans èxits i amb l’objectiu d’animar-la a assolir nous reptes.

Jorge Climent Benavent: Per l’esforç i el sacrifici realitzat en el motociclisme que li han aportat grans èxits i amb l’objectiu d’animar-lo a assolir nous reptes.

Enric Benavent Benavent:  per la seua trajectòria en el mon de la interpretació i per portar el nom de Quatretonda allà on actua.

Grup de Danses Populars de Quatretonda: Per la seua llarga trajectòria i per la seua aportació cultural al poble quatretondí i valencià i per portar el nom de Quatretonda arreu d’Europa

 

 

 

Notícies relacionades:

Actualment hi ha "1 comentari" en aquest article:

  1. Juan Carlos ha dit:

    Mentre tant els musics paguen un 0% de IRPF dels diners que guanyen en la seva activitat !!!!

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)