Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

L’Ajuntament inicia un nou procés de participació ciutadana

30/08/2017 CAP, Locals Sense comentaris

L’Ajuntament de Quatretonda ha iniciat un nou procés de participació ciutadana amb l’objectiu de donar veu als ciutadans i ciutadanes i apropar-los a la presa de decisions. Aquest procés es fa per tercer any consecutiu i en aquesta edició es realitza per tal de decidir a què es destinen els 71.518,20€ del fons IFS de la Diputació de València.

Com en les anteriors edicions, els veïns i veïnes de Quatretonda podran decidir al voltant dels projectes que ells mateixa proposen fins el 6 de setembre i que el departament tècnic de l’Ajuntament accepte com a viables i s’ajusten a les condicions que estableix la Diputació en la subvenció del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles. Els veïns de Quatretonda majors de 16 anys podran elegir un màxim de dues propostes d’entre totes les proposades i es podrà votar bé per Internet o bé presencialment en l’ajuntament i en la biblioteca.

Fruit d’anteriors edicions de #QuatretondaParticipa s’ha reformat l’Escola d’Adults i també el gimnàs municipal, s’ha canviat la barana del poliesportiu, s’han reparat camins rurals, s’ha senyalitzat la Senda de l’Escaló i en els propers mesos van a iniciar-se les obres del vetlatori municipal. 

Per a més informació, clica ací 

20934942_1265604436918119_3064962636898572675_o

 

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)