Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

Visita del DG de Medi Natural a la Serra de Quatretonda

11/05/2017 CAP, Locals Sense comentaris

Dimecres 10 de maig el Director General del Medi Natural i Avaluació Ambiental, Antoni Marzo, acompanyat per membres del Consell Municipal de Medi Ambient de Quatretonda va visitar el Paratge Natural Municipal dela Serra de Quatretonda per conéixer-lo directament i avaluar-ne les necessitats.

fotooEls membres del Consell Municipal de Medi Ambient li van plantejar la necessitat de la neteja del sotabosc per evitar incendis forestals,  tot i respectant les espècies pròpies del bosc mediterrani.

Visitaren la serra començant per l’estret de la Vinya Vella i l’ombria del Buscarró, on hi ha un microreserva de flora. Continuaren la visita pel Pinar Gran i el Pla de Móra, on també hi ha una altra microreserva de flora. Resseguint el camí que creua la serra arribaren al Pinar de l’Avenc.

Antoni Marzo els informà dels plans de desenvolupament rural que es promulgaran pròximament i de la necessitat d’elaboració d’un projecte per poder-s’hi acollir.

Els membres del Consell Municipal de Medi Ambient es comprometeren a elaborar l’esmentat projecte.

IMG_20170510_114457

pinar 2

pinar

busc bona

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)