Home » CAP »Cultura »Locals » Llegint actualment:

Quatretonda celebra la seua tradicional Fireta del Llibre

06/05/2017 CAP, Cultura, Locals Sense comentaris

La Fireta del Llibre ha tingut lloc al llarg del matí de hui dissabte 6 de maig en la plaça dels Sants Joans i s’emmarca dins de tot un conjunt d’activitats programades per a celebrar el Dia Internacional del Llibre, que va tindre lloc el passat 23 d’abril. 

foto xiquetsA la fira ha participat la llibreria local “Papereria Estefania”, l’ontinyentina “La llibreria” i “La costera” de Xàtiva. Per part de l’Ajuntament, han eixit al carrer també les publicacions local de la Biblioteca Quatretondenca (bq), la qual està immersa en un procés de reforma i per a continuar sent subscriptor/a o començar a ser-ho s’ha d’emplenar un full de dades. També, el Servei Tècnic de Cultura de l’Ajuntament ha oferit uns tallers de manualitats per a grans i menuts, on podien fer-se diversos tipus de punt de llibre, i mitjançant el SARC (Diputació de València) un espectacle de narracions i balls a càrrec d’Almudena Francés i Lluc Llorenç, el qual ha fet ballar, riure i gaudir els xiquets i xiquetes.

Les novetats d’enguany han sigut el quan i on, a la plaça dels Sants Joans un dissabte de matí junt amb el mercat, una coincidència buscada per a unir públic i revitalitzar tant la fireta com el mercat, i la rosa de detall que s’han emportat totes les persones que han comprat algun llibre a les llibreries presents i que ha sigut cortesia de Cucala Semilleros Hortícolas, al qual l’Ajuntament vol agrair la seua col·laboració.

La valoració de l’edició d’enguany tant per part del regidor de cultura com de les llibreries ha sigut positiva, si bé el nombre de llibres venuts no varia notablement del d’altres anys, ja que segons aquestes “qui sol comprar llibres hi va siga quan siga i on siga”, però sí que s’ha viscut enguany una edició més animada i amb més participació que altres anys.

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)