Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

L’Ajuntament i el G.M. Valldigna signen un conveni per a la gestió de La Bastida

26/04/2017 CAP, Locals Sense comentaris

 

Després que no s’oferira ningú per a gestionar l’alberg s’ha signat un conveni amb el Grup de Muntanya “Valldigna” amb l’objectiu de mantenir la casa oberta i prestar un servei als veïns i als visitants a la nostra Serra de manera continuada.

En 2016 va finalitzar la concessió que tenia la mateixa associació per a gestionar l’alberg i aquesta es va traure a concurs per a que tot aquell interessat presentara les seues ofertes a canvi de, com a mínim, 1.200€ anuals. No obstant, no hi va haver cap oferta. labastida350x263Davant d’aquesta situació, i com que l’Ajuntament considerava que l’alberg havia d’estar obert ja que aquest és un centre d’informació per als nombrosos visitants que té el Paratge Natural Municipal a més de prestar el servei propi d’alberg que també obri la possibilitat de rebre més excursionistes. A més a més, es considerava que sols si la casa està ocupada es pot garantir el bon manteniment de la mateixa.  Per aquest motiu es va aplegar a un acord amb el grup excursionista valler per a signar un conveni, que es renovarà anualment si ambdós entitats estan d’acord, d’acord al qual el G.M. La Valldigna es compromet, a canvi  de la gestió de La Bastida, a mantenir en condicions el SL-PR 39 “La Senda de l’Escaló”, a organitzar activitats per a donar a conèixer el nostre paratge com excursions amb bicicleta, d’escalada, senderisme, barranquisme o espeleologia, col·laborar amb l’ajuntament en l’organització d’activitats per a conèixer les muntanyes i les seues sendes i amb les activitats que organitze l’ajuntament a l’aire lliure. A més a més, l’associació col·laborarà en l’ajuntament en les activitats en el dia del Medi Ambient i del Dia de l’Arbre. També el grup excursionista prestarà assessorament a l’Ajuntament per a l’elaboració de guies turístiques i altres projectes sobre senyalització de senders o altres rutes turístiques.

Aquest conveni es va signar ahir pel matí després que en el plenari ordinari de març es prenguera l’acord amb els vots favorables de l’equip de govern.

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)