Home » Enquestes »Totes les categories » Llegint actualment:

Tancada l’enquesta. Que opineu vosaltres de la monarquia?

24/04/2012 Enquestes, Totes les categories 1 Comentari

Finalitzem el període de votació de l’enquesta de la setmana passada i després de ser una de les més participades el resultat indica que la gran majoria dels lectors de Quatretonda Informació votarien a favor de l’abolició de la monarquia si es fes un referèndum. Tan sols el 25% no ho faria.

 

 ENEQUESTA LLANÇADA EL 24-04-2012

Aquests darrers dies ha estat capçalera de tots els mitjans de comunicació, l’escàndol del monarca a causa de l’accident que va sofrir estant de caseria en Botswana. Aprofitant aquests fets molts mitjans han plantejat diferents qüestions, si monarquia si o no, si ja és hora de que regne el príncep,….

Nosaltres des de Quatretonda Informació, ens agradaria donar veu al nostre poble a veure que pensen els veïns al respecte, per això formulem aquesta setmana la següent pregunta en l’enquesta del portal.

Ens agradaria que no es quedés sols amb la votació de l’enquesta i que afegiu els vostres comentaris a continuació, explicant els motius dels vostres posicionaments.

Actualment hi ha "1 comentari" en aquest article:

  1. furquet ha dit:

    Jo trobe que s’hauria d’abolir ja d’una la monarquia perquè, a banda de ser hereva del franquisme, ens ocasiona moltes despeses innecessàries.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)