Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

Quatretonda rebaixa els valors cadastrals dels immobles

27/10/2016 CAP, Locals Sense comentaris

El ministeri d’Hisenda ha aprovat recentment de forma oficial la revisió dels valors cadastrals d’un total de 183 municipis del territori valencià entre els quals està inclosa Quatretonda. La revalorització anunciada ha estat a instància dels mateixos consistoris que van sol·licitar a la Direcció General del Cadastre que actualitzarà els percentatges de referència per al 2017. En el cas de Quatretonda el coeficient d’actualització dels valors cadastrals per a 2017 és del 0,87.

La regidora d’hisenda, Aina Benavent, ha explicat que “com que es tracta d’aplicar un coeficient del 0,87% al valor cadastral dels béns inmobles de 2017, una vivenda que en 2017 hauria de tindre un valor cadastral de 100.000€ amb aquesta mesura passarà a tenir-ne un de 87.000€. Açò es traduirà en que es pagarà menys d’IBI mantenint el tipus impositiu actual que és del 0,5% (en aquest exemple: 425€ en compte de 500€ que es pagarien sense la rebaixa).”

La regidora ha assenyalat que “el valor cadastral afecta dirèctament a l’IBI i la plusvàlua però també és important per a altres impostos, com el de patrimoni, el de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats, l’impost sobre associacions i donacions i l’impost sobre la renda de les persones físiques” i ha continuat “per tant, la càrrega fiscal serà inferior a l’actual, i a més a més, l’actualització de valors cadastrals beneficiaria al contribuent en la resta d’impostos i també en d’altres qüestions com en la sol·licitud de beques o altre tipus d’ajudes socials on també es tenen en compte”.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)