Home » CAP »Cultura »Locals » Llegint actualment:

UN 9 D’OCTUBRE MOLT PARTICIPATIU

10/10/2016 CAP, Cultura, Locals Sense comentaris

Més de 600 quatretondins i quatretondines es van aplegar ahir diumenge al poliesportiu municipal “la Pau” per a celebrar de forma festiva i alegre la Diada del País Valencià. El tret d’inici el van donar els més menuts, els quals de matí van poder gaudir dels unflables i de tallers de pintacares, globus, dibuixos… A continuació va ser el torn dels majors, els quals van posar totes les seues forces i coneixements per a elaborar més de 40 paelles i que totes mereixeren guanyar el concurs. 

14650361_868815796552895_7192060352053076338_nEl jurat del concurs de paelles va estar format per la Festera Major de 2016 i tres membres voluntaris. La paella guanyadora del 1r premi ho va fer amb 49 punts i la colla que la va fer es va emportar un pernil de la Carnisseria Susi, la paella del 2n premi va rebre 40 punts i la seua colla un lot de productes de la Carnisseria Patrícia i la paella que va meréixer el 3r premi va obtindre 39 punts i la colla elaboradora un lot de productes de la Carnisseria Cuquerella. Van haver dos empats que es van resoldre atorgant el premi a les paelles que havien estat elaborada al mateix poliesportiu, ja que es va donar el cas que les altres dues no hi havien estat. 

Després de dinar, la gent va poder continuar gaudint de la companyia, la música en valencià i el bon ambient amb que va transcórrer la jornada. 

Enguany, com a novetat, per a la vespra del 9 d’Octubre es va organitzar14591661_868808439886964_8381266686185617100_n una Nit Jove, amb torrada i discomòbil. La discomòbil ja venia fent-se d’uns anys cap ací, però a causa de la poca assistència reiterada a aquesta, l’Ajuntament de Quatretonda enguany ha volgut organitzar una torrada abans per a animar la gent a assistir. La Nit Jove, a la qual van poder acudir tant joves com menys joves, va tindre lloc al camp de futbol “la Plana” i va reunir unes 300 persones. 

L’Ajuntament valora molt positivament totes les activitats per la gran participació del poble i per com han transcorregut, sense incidents ni desperfectes, i ha recollit suggeriments per a altres edicions. Ambdós recintes es troben ja nets i han tornat ja a la normalitat gràcies als operaris municipals. 

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)