Home » CAP »Cultura »Locals » Llegint actualment:

Un 9 d’Octubre per a tots els públics

04/10/2016 CAP, Cultura, Locals Sense comentaris

L’Ajuntament de Quatretonda ha organitzat una sèrie d’actes per a commemorar la Diada del País Valencià i que ja han començat aquesta vesprada amb una novetat: el taller de la “Mocaorà” i és que el 9 d’Octubre, a banda de commemorar l’entrada l’any 1238 del Rei Jaume I a la ciutat de València també és el dia dels enamorats valencians i la tradició marca que els homes regalen a les seues parelles un mocador que embolica dolços de massapà cru, de diferents formes i colors que representen fruites i verdures que envolten a dos figures més grans: la piuleta i el tronador.

whatsapp-image-2016-10-04-at-7-36-05-pm

whatsapp-image-2016-10-02-at-8-22-33-pmDissabte continuaran els actes amb dos partides de pilota, a les 10h la d’infantils i a les 16h la d’adults i amb una altra novetat d’aquest any: la torrada jove. Aquest esdeveniment tindrà lloc al camp de futbol a partir de les 8 de la vesprada i l’Ajuntament facilitarà llenya, taules i cadires als participants, pel què demana que les quadrilles s’inscriguen en el el següent formulari. Després hi haurà discomòbil.

Diumenge serà el dia gran de les celebracions i s’han programat activitats per a totes les edats. Dins del programa “Quatretonda, entre la serra i el pla” es realitzarà una ruta cicloturista pel pla que començarà a les 10 del matí en el poliesportiu. Per a aquesta ruta es demana que els participants porten casc i s’inscriguen telefonant a l’Ajuntament o per correu electrònic a culturaipatrimoni@quatretonda.org.  A  partir de la mateixa hora, també en el poliesportiu hi haurà unflables i tallers infantils per als més menuts. A les 12h, la Unió Musical “La Nova” ens deleitarà amb un passacarrer que donarà pas a les ja tradicionals “Paelles del 9 d’Octubre”. L’Ajuntament facilitarà picadeta, vi, taules i cadires i per aquest motiu es demana que els participants s’inscriguen en el següent formulari o en la biblioteca. A més a més, les tres millors paelles tindran premi!

whatsapp-image-2016-10-04-at-6-18-45-pm

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)