Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

La Ruta de la Salut fa parada en Quatretonda

21/09/2016 CAP, Locals Sense comentaris

Unes 70 dones (i dos homes) han acudit al circuit de proves que ha realitzat la Ruta de la Salut hui en Quatretonda.

Aquesta ruta, organitzada per la Diputació de València junt al departament de benestar social de Quatretonda,  té l’objectiu de promocionar hàbits de vida saludables i concienciar a la població de la importància de realitzar-se revisions mèdiques.

Els veïns de Quatretonda han tingut l’oportunitat de fer-se proves de cardiologia, neumologia, nutrició i osteoporosi com la presa de la tensió arterial, glucèmies, electrocardiogrames (quan ha sigut necessàri), espirometries, oximetries, cooximetries, càlcul del risc de fractura, antropometria, bioimpedàncies i cuestionaris sobre dieta mediterrània.

A més, s’han fet quatre xarrades sobre l’osteoporosi, les malalties pulmonars i les cardiovasculars i sobre nutrició. Així mateix, a les persones que han acudit se’ls ha oferit la possibilitat de resoldre dubtes i questions sobre els seus possibles problemes de salut.

Notícies relacionades:

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)