Home » CAP »Locals » Llegint actualment:

ELS SOCIALISTES QUALIFIQUEN DE “EXCESSIVA” LA CONCESSIÓ DEL SERVEI D’AGUA POTABLE PER 15 ANYS.

08/10/2014 CAP, Locals Sense comentaris

EL PP I COMPROMÍS VOTEN CONJUNTAMENT A FAVOR DE LA CONCESSIÓ DE L’AIGUA POTABLE PER 15 ANYS.
Els socialistes de Quatretonda han qualificat de « excessiva » la concessió del servei d’aigua potable i clavegueram del municipi per als propers 15 anys, aprovada a l’últim plenari municipal.
La mesura, que eixia endavant amb els vots favorables de PP i Compromís i en contra del PSPV, suposa, en paraules del portaveu socialista, David Mahíques, “una incomprensible i innecessàriament llarga concessió a l’empresa que s’adjudiqués. El PP i Compromís de mutu acord ens han lliguen a tots els veïns de Quatretonda a una empresa subministradora del servei d’aigua potable i clavegueram per a un període molt llarg, que fins i tot van estar barallant que fora superior, de 25 anys, però que finalment han reduït a 15 per la pressió que hem fet des del Grup Socialista”, assenyalava. “En tot cas”, continua Mahíques, “hem votat en contra perquè pensem que la millor opció era una concessió semblant a la que teníem, per un període de 4 anys, perquè les millores que es poden incloure per tal d’allargar la concessió, les acaba pagant igualment la ciutadania, que ara veu lligada la gestió d’un servei municipal molt important per un temps excessivament llarg”, afegia.
L’Alcalde, José Luis Oltra (PP) va argumentar a la sessió que de no optar per un contracte tan llarg “les empreses no s’ho queden”, una observació que era rebatuda per Mahíques, que assenyalava que “el que no es pot fer és anteposar l’interès de les empreses als dels ciutadans, fent un plec a mida. Deuria haver-se plantejat en altres termes, i en el cas d’haver-se quedat desert, haver estudiat altres opcions. Però el que no es pot fer de primeres és posar la tireta abans de tenir la ferida. Estem segur que a una concessió per menys anys no li hagueren faltat ofertes”, destacava.
El portaveu dels socialistes, per altra banda, mostrava la seua sorpresa per la decisió de Compromís de recolzar la proposta del PP sense donar cap explicació al plenari que justificara el seu vot.

Comenta sobre aquest article:Per seguretat, per enviar el comentari has de calcular la següent operació.
Últims comentaris

RECEPTES

Torró d’ametla

Ingredients (Per a unes dos pastilles de torrons, depenent de la mida)

(No hi ha comentaris)

COQUES DE SANT MARTÍ

Aquest és un dolç típic de Quatretonda que es fa per a la festa de Sant Martí. També són típiques d’altres pobles de la nostra comarca amb el nom de …

(No hi ha comentaris)

Coca de carabassa

Aquest dolç típic de les comarques centrals que s’elabora en Pasqua, encara que el seu origen es pot situar a la Ribera Alta, té moltes variant i presentació finals a mesura que …

(1 comentari)